До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зендая, Флоренс П’ю та Тімоті Шаламе на премʼєрному показі "Дюна 2" в Мексиці

У Мексиці відбувся перший показ фільму Дені Вільньова "Дюна: Частина друга" в межах світового туру. Зендая, Флоренс Пʼю, Тімоті Шаламе, Остін Батлер та інші зірки стрічки зʼявилися на червоній доріжці премʼєри у приголомшливих образах.

Джош Бролін, Остін Батлер, Тімоті Шаламе, Флоренс П'ю та Зендая
Джош Бролін, Остін Батлер, Тімоті Шаламе, Флоренс П'ю та Зендая

Реклама

Виконавиця головної ролі Зендая для свого виходу обрала сукню від бренду Torishéju, який у жовтні дебютував на Паризькому тижні моди. Сукня створена зі смужок сірої, оливкової та чорної тканин, а частина матеріалів згорнута в мотузки, що робило вбрання дещо схожим на костюми, які носила героїня Зендаї в першому фільмі.

Зендая
Зендая

Зендая
Зендая

Флоренс Пʼю зупинила вибір на комплекті з кроп-топу та максіспідниці від Rabanne, прикрашеному дзеркалами у формі ромбів. Зірка "Маленьких жінок" додала ще більше блиску своєму образові завдяки обʼємному срібному ланцюжку та примітним срібним сережкам.

Флоренс Пʼю
Флоренс Пʼю

Флоренс Пʼю
Флоренс Пʼю

Тімоті Шаламе не залишився осторонь. Актор зʼявився на хіднику в шкіряному топі й вовняних штанах від Hermès та годиннику від Cartier.

Тімоті Шаламе
Тімоті Шаламе

Тімоті Шаламе
Тімоті Шаламе

Дія нового сиквела "Дюни" розгортається відразу після закінчення першого фільму, коли Пол Атрідес і його мати (роль якої виконує Ребекка Фергюсон) об’єднують зусилля з Чані та рештою вільних, що мешкають у пустелі, щоб помститися злому дому Харконненів, члени якого вбили більшість його рідних і друзів.

Спочатку премʼєра фільму була запланована на кінець жовтня 2023 року, потім була перенесена на листопад і, зрештою, вдруге перенесена на березень цього року через страйки сценаристів і акторів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.