До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тімоті Шаламе у трейлері фільму "Дюна: Частина друга"

Продюсери представили трейлер другої частини епічної стрічки "Дюна", яка вийде в прокат 1 березня 2024 року. До своїх ролей повертається зірковий склад: номінант на "Оскар" Тімоті Шаламе, Зендая, Ребекка Фергюсон, номінант на "Оскар" Джош Бролін.

Реклама

Історія другої частини "Дюни" розпочнеться одразу після подій, змальованих у першому фільмі, що вийшов 2021 року. У новій частині головний герой Пол Атрейдес (Тімоті Шаламе) відправляється у міфічну подорож та об’єднується з Чані та Фріменами – на шляху помсти змовникам, які знищили його родину. Стоячи перед вибором між коханням свого життя та долею всесвіту, він намагається запобігти жахливому майбутньому, яке може передбачити лише він...

Зважаючи на ефектний трейлер, у новій частині буде багато епічних битв. Загалом нова "Дюна" триватиме майже три години – це найдовший фільм режисера Дені Вільнева. Нагадаємо, що перша "Дюна" стала справжнім гітом прокату: фільм заробив понад $400 млн, отримала 10 номінацій на премію "Оскар" і шість статуеток.

Стрічка "Дюна 2" виходить у світовий прокат 1 березня 2024 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.