До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Подзвонити мамі": Христина Соловій випустила кліп до Дня матері

До Дня матері співачка Христина Соловій випустила щемку та особисту пісню, присвячену мамі. "Подзвонити мамі" — третій сингл з майбутнього альбому-квадрології Соловій, який називатиметься Rosa Ventorum.

Реклама

"Пісня "Подзвонити мамі" написана у якийсь кризовий період, який я вже стерла з пам‘яті, — розповідає Христина. — Пригадую тільки, що мене добряче крило. Навалилося все й одразу. В такі часи я особливо "тримаю фасон", зціплюю зуби і продовжую свою справу. В такі часи я здаюся нещирою і награною навіть самій собі. Бо, насправді ж, просто хочу подзвонити мамі, розплакатись і визнати, що вона мала рацію... Хтось себе у цій пісні впізнає. Комусь, можливо, вона допоможе. Хтось нарешті поговорить із мамою. А хтось просто заплаче".

Звучання синглу "Подзвонити мамі" натхнене r’n'b 2000-х, таким зрозумілим для покоління співачки. Кліп на пісню "Подзвонити мамі" зняли в Києві в квітні 2023 року режисерка Аліна Пронько та її команда.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.