До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Артем Пивоваров і Христина Соловій записали саундтрек до мультфільму "Мавка. Лісова пісня"

До Дня закоханих Артем Пивоваров і Христина Соловій випустили романтичний кліп на пісню "Мова вітру". Це саундтрек до мультфільму "Мавка. Лісова пісня", який з'явиться в українському прокаті вже 2 березня.

Реклама

Нагадаємо, що робота над анімацією за мотивами відомої драми-феєрії Лесі Українки тривала понад шість років. Артем Пивоваров озвучив головного чоловічого героя фільму — Лукаша, коханого Мавки, а над втіленням образу Мавки працювали одразу три артистки: Христина Соловій записала саундтреки, примабалерина Національної опери Катерина Кухар наділила Мавку рухами та пластикою, а озвучила головну героїню акторка Наталка Денисенко.

Саундтрек звучить в одній зі сцен мультфільму, яка дає початок романтичній історії головних героїв. У кліпі Артем та Христина з'являються у фантастичних образах, які створила художниця та стилістка Дзвінка Сивик.

"Це емоційна композиція про кохання попри різні обставини і смертельну небезпеку. У ній йдеться про почуття двох персонажів із різних світів. Вона надихає і дає надію, що любов і музика переможуть будь-яке зло", — говорить Артем Пивоваров.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.