До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відкривається фотовиставка, присвячена загиблим азовцям

14 жовтня, до Дня захисників і захисниць України, у Києві відкриється фотовиставка, присвячена полеглим захисникам Маріуполя, яку організували родини героїв. Проєкт, що дістав назву "Полк „Азов" – янголи Маріуполя", буде презентовано на Софійській площі. Ця виставка — частина великої соціальної кампанії, що покликана нагадати українцям про відважних захисників Маріуполя.

"14 жовтня наша держава вчергове відзначатиме День захисників і захисниць України, і надважливо у цей день згадати про тих героїв, які віддали за нашу країну найдорожче — свої життя", — кажуть в Асоціації родин захисників "Азовсталі". На виставці можна буде побачити світлини азовців, що загинули, захищаючи Маріуполь.

Реклама

Під час повітряної тривоги виставка не функціонуватиме. Організатори закликають відвідувачів перечекати небезпеку в найближчому укритті – станції метро "Золоті ворота".

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.