До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Fairmont Grand Hotel Kyiv відбудеться другий благодійний Garage Sale

Помітні успіхи ЗСУ не лише надихають українців, а й додають снаги не розслаблятися та ще більше працювати задля перемоги й майбутньої відбудови нашої країни. Саме з цією метою 17 вересня в готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv відбудеться вже другий благодійний гаражний розпродаж українських модних брендів.

На розпродажі можна буде придбати одяг, взуття, прикраси й аксесуари, представлені українськими як провідними брендами, так і fashion-новачками. Серед учасників – ANDRE TAN, CHER’17, CRIMSON SQUARE, DAMN JEWELRY, EROMIN STORE, FLO OUTFITS, FORSEA STUDIO, GASANOVA, HELENA ROMANOVA, IDoL., J`AMEMME, KOHAI, KOHANA, LITKOVSKA, MATIQUE, MON.DAY ATELIER, NESAMOVYTO, OLIZ, ONLY GOOD, ROOMMATE, SAMOKISH, SAYYA, SUPPORT BY POUSTOVIT, TOTAL WHITE та WOMÁN JEWELRY, НА ОЧІ, корнер вінілу, квітковий стенд від КВІТКАРНЯ Ю, DJ-set від Mishukoff та SAVETHETUNA, артпростір з роботами митців Artists Support Ukraine.

Реклама

Івент стане логічним продовженням серії благодійних культурно-мистецьких заходів готелю Fairmont Grand Hotel Kyiv, що мають на меті зібрати гроші на потреби українців, що особливо постраждали під час війни. Усі зібрані кошти передадуть до благодійного фонду Єлизавети Юрушевої й Олександра Скічка "Обираємо майбутнє разом" на придбання генераторів електричного струму для регіонів, що особливо постраждали внаслідок воєнних дій.

Вхід на захід – благодійний внесок від 100 грн.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.