До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Три причини мріяти про унікальний портативний екран The Freestyle з можливостями Smart TV

Розумний і зручний: Samsung представили портативний екран з функцією Smart TV, яким можна користуватися вдома, у подорожі й навіть на природі. Дивитись улюблені фільми, дистанційно навчатися чи показувати друзям змонтовані відео для TikTok, транслюючи їх на будь-яку поверхню, від фасаду будинку до стелі, – погодьтеся, безмежні можливості портативного екрана The Freestyle справді захоплюють. Але про все послідовно.

Кінотеатр, що вміщується в одній руці

Компанія Samsung вкотре перевершила сама себе й представила ґаджет "з майбутнього", який викликає захват у будь-якого поціновувача сучасних технологій. Компактний, стильний пристрій The Freestyle завважки приблизно 800 грамів, що легко вміщується в руці, являє собою справжнє диво. Цей потужний портативний екран дає змогу спроєціювати зображення розміром до 100 дюймів та швидко й без зусиль створити свій власний кінотеатр – удома, на природі, під час подорожі.

Реклама

The Freestyle покликаний зробити ваше життя захопливішим та яскравішим – і подарувати класні емоції. Регульована підставка забезпечує кут нахилу корпусу на 180 градусів, екран має безмежні сценарії використання. Транслювати улюблений контент можна на будь-яку поверхню як у помешканні (наприклад, на стіну, стелю або підлогу), так і за його межами (на стінку намету, фасад будівлі тощо). Чудова якість картинки доповнена бездоганним звуком: потужний вбудований динамік забезпечує об’ємний звук 360°. Ви отримуєте ефект занурення незалежно від того, де перебуваєте.

Просто уявіть собі: тепер необов’язково їхати в кіно, адже розкішний кінотеатр можна легко створити вдома за допомогою невеликого ґаджета. Вмикаємо новий епізод улюбленого серіалу (бажано, щось епічне, адже якість екрана з роздільною здатністю Full HD та яскравими кольорами дає змогу це зробити, – наприклад, нове захопливе шоу HBO "Дім Дракона"), встановлюємо екран так, щоб зображення транслювалося на стелю, готуємо легкі закуски – та запрошуємо друзів у ваш власній домашній кінозал!

Новий ґаджет буквально створений для того, щоб бути мобільним разом з вами: кілька варіантів джерел живлення дадуть змогу взяти The Freestyle із собою, адже до комплекту входить кабель з роз’ємом USB Type-C, а окремо можна придбати портативні зарядні пристрої. Тож портативний екран The Freestyle стане чудовою альтернативою для тих, хто час від часу змінює місце проживання, адже фактично це великий екран, що можна використовувати як для дистанційного навчання, так і для роботи вдома чи в будь-якому місці.

Повноцінний досвід Smart TV

Працюючи над новим ґаджетом, Samsung подбали про тих, хто не уявляє життя без улюбленого контенту. У портативний екран вбудована функція Smart TV, а це означає, що досвід Smart TV надає доступ до потокових сервісів: YouTube, Netflix, Megogo та інших. Багато хто з нас стикався з тим, що під час подорожі чи відрядження увечері, щоб перезавантажитися чи розважитися, хочеться переглянути нову серію улюбленого шоу – але робити це зі смартфона не завжди зручно, та це й не дає того ефекту занурення. Подорожуючи з портативним екраном Samsung, зображення легко запустити на стіну готельного номера – і отримати справжню насолоду від якості картинки та звуку.

Портативний екран також може похвалитися функцією Mobile Mirroring – вона дає змогу транслювати контент зі смартфона на The Freestyle через застосунок SmartThings**.

Неонові надписи або пейзажі: змінюйте свою оселю за допомогою The Freestyle

Портативний екран The Freestyle – справжній ґаджет майбутнього, адже об’єднує в собі кілька пристроїв. Це одночасно проєктор, домашній кінотеатр з функціоналом Smart TV, портативна колонка та ґаджет для створення декоративного освітлення. На останньому пункті варто зупинитись окремо.

Створити особливу атмосферу в оселі допоможе режим Ambient. Це візуальні ефекти, які дають змогу перетворити одну з кімнат на галерею сучасного мистецтва чи простір майбутнього, або просто надзвичайно затишне місце. Стильні неонові написи, оригінальна призма (яскравий, барвистий візерунок) або романтичний пейзаж (наприклад, захід сонця над деревами) – вибирайте будь-що, а ваші домашні та гості точно оцінять фантазію й креативність. До того ж режим Ambient дає змогу транслювати одне з ваших фото чи відео – отже, можливості оформлення кімнати просто безмежні. З портативним екраном The Freestyle легко відчути себе митцем, а це цікавий досвід.

Новий Samsung The Freestyle ґаджет, покликаний зробити життя яскравішим. Він дає змогу насолоджуватися улюбленим контентом на великому екрані, хоч де ви перебуваєте вдома, на природі чи навіть у подорожі; бути мобільними та нічим не обмежувати себе. Придбати новинку можна на офіційному сайті, а також у крамницях офіційних партнерів Samsung в Україні.

* Кабель живлення з розємом USB Type-C уходить до комплекту The Freestyle. Портативний зарядний пристрій треба купувати окремо. Samsung Electronics не несе відповідальності за справність зарядних пристроїв сторонніх виробників.

** Цей сервіс працює, лише якщо портативний екран та телефон увімкнені. Потрібно завантажити й установити програми SmartThings. Apple and AirPlay 2 — торгові марки компанії Apple Inc, зареєстрованої в США та інших країнах. AirPlay 2 потребує наявності iOS 12.3 або вище чи macOS 10.14.5 або вище. Функція Apple AirPlay може не підтримуватися залежно від моделі чи географічного регіону

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.