До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мілла Йовович засудила масштабний обстріл Києва та України

Голлівудська акторка українського походження Мілла Йовович й далі підтримує Україну. Зірка засудила масштабні ракетні обстріли, які російські війська здійснили 10 жовтня.

Мілла ЙововичМілла Йовович

Вранці 10 жовтня в Києві пролунало кілька вибухів у різних районах міста — столиця України опинилася під атаками російських терористів. Ракетна атака забрала близько десятка життів, а поранення зазнали щонайменше пів сотні киян. Мілла Йовович, яка народилася в Києві та провела в місті дитинство, відреагувала на російські терористичні атаки й підтримала українців на своїй Instagram-сторінці.

Реклама

"Моя рідна Україна сьогодні зазнала численних ракетних ударів. На вулицях колись мирних міст, якими я гуляла й красою яких милувалася, лежать мертві мирні жителі. Я спустошена руйнуваннями й не можу уявити, яке горе переживає зараз мій народ. Я можу лише сказати їм, що моє серце з ними.
І воно розбивається їхнім горем. І я хочу, щоб вони знали, що я з ними", — написала Йовович і поставила гештег #СлаваУкраїні.

Також актриса додала: "Розбита на багато частин від ранкових новин. У цьому світі так багато ненависті, репресій і образ. Я хочу, щоб люди залишили одне одного в спокої. Я хотіла опублікувати допис про День корінних народів тут, в Америці, але після прочитання новин з України мене просто нудить. Мені набридли війни за кордоном, набридла зверхність білої раси вдома, набридли самовдоволені люди, які намагаються змусити інших вірити в те, у що вони вірять. Мені. Це. Набридло. Але сьогодні я маю стояти на боці своєї батьківщини та горювати разом з нею. Я поділяю смуток разом з народом України".

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.