До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Документи не горять: як отримати "єДокумент" в "Дії"

Кабмін затвердив порядок використання тимчасового цифрового посвідчення особи "єДокумент". Послуга допоможе українцям, документи яких були втрачені під час військових дій.

У кожного з нас війна відібрала звичне життя, у багатьох – роботу й навіть житло, а хтось позбувся і всіх документів, рятуючись від бомбардувань і пожеж. Тепер проблему втрачених документів вирішено: послуга "єДокумент" надасть можливість підтверджувати свою особу.

Реклама

Посвідчення визнаватимуть органи державної влади, Національна поліція України та військові на блокпостах. Документ діятиме у воєнний час і буде автоматично доступний кожному користувачеві програми "Дія". "єДокумент міститиме всю потрібну інформацію та QR-код для підтвердження особистості", – зазначив у своєму зверненні прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Отримати "єДокумент" дуже просто: достатньо просто оновити застосунок у Play Market або App Store – і документи відразу підтягнуться. Послуга доступна й для тих українців, які не міняли свій паспорт на ID-карту.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.