До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Барбра Стрейзанд показала свою вишиванку з візерунками Тернопільщини

Легендарна акторка та співачка Барбра Стрейзанд стала власницею української вишиванки — сорочкою вона похвалилася в інстаграмі. Нагадаємо, що торік володарка двох "Оскарів" доєдналася до амбасадорів платформи UNITED24 і опікується напрямом "Медична допомога".

"Отримала гарну вишиванку від UNITED24, — написала Барбра в інстаграмі. — На цій вишиванці можна побачити візерунки Тернопільської області — звідти походять мої бабусі та діди по батьковій лінії". Дідусь і бабуся Стрейзанд емігрували до США з України, а в своїх інтерв'ю акторка завжди зізнається, що відчуває сильний зв’язок з українцями.

Реклама

Ці вишиванки для амбасадорів платформи UNITED24 створив український бренд Etnodim. Кожна із сорочок створена у двох екземплярах — одна для зіркового амбасадора, а другу можна виграти за донейт. Аби отримати таку ж сорочку, як у Барбри Стрейзанд, треба зробити пожертву на реконструкцію школи в селі Бузова. "Допоможемо українським дітям повернутися до школи", — закликає всіх легендарна акторка.

Власниками вишиванок також стали актори Лієв Шрайбер, Іванна Сахно, Кетрін Винник, режисер Мішель Азанавічус, футболіст Андрій Шевченко та інші. Кожна сорочка особлива, адже створена з думками про амбасадора: наприклад, на вишиванці Лієва Шрайбера — візерунки Одещини, звідки походять його предки. А на сорочці киянина Андрія Шевченка розквітли каштани.

Аналогічні вишиванки будуть розіграні серед тих, хто зробить пожертву на відбудову ліцею у селі Бузова на Київщині. "Жертвуйте щонайменше 24 долари, беріть участь у розіграші, вибирайте ту вишиванку, яка подобається найбільше", — говорять в UNITED24.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.