До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

The Power of Freedom: INTERTOP та UNITED24 випустили благодійну колекцію

NTERTOP Fashionshop спільно з фандрейзинговою платформою UNITED24 випустили лімітовану благодійну колекцію, до якої ввійшли футболки, худі та шопери зі слоганом UNITED24 "The Power of Freedom" та вишитим українським прапором. Увесь прибуток з продажу буде спрямовано на підтримку ЗСУ.

INTERTOP X UNITED24

"Після того, як Президент Володимир Зеленський записав звернення у футболці зі слоганом UNITED24 „The Power of Freedom", ми отримали сотні листів від наших донорів і людей, які підтримують Україну, — говорить координаторка UNITED24 Ярослава Гресь. — Усі запитували, де можна придбати таку саму, щоб висловлювати свою позицію та поділяти з Україною її боротьбу за свободу. Ми вдячні INTERTOP за ідею створення спільної колекції й сподіваємося побачити такі футболки, худі та сумки в багатьох країнах".

Реклама
INTERTOP X UNITED24

INTERTOP X UNITED24

INTERTOP X UNITED24

Усі речі пошито в Україні. У такий спосіб INTERTOP підтримав вітчизняні виробництва. Вартість худі The Power of Freedom становить 1599 грн, футболки — 399 грн, а шопера — 499 грн. Колекція вже доступна за посиланням на INTERTOP.UA, а також у мобільному застосунку й у крамницях мережі.

INTERTOP X UNITED24

INTERTOP X UNITED24

"Українці нині об’єдналися заради спільної мети — перемогти ворога та підтримати наших захисників. INTERTOP Ukraine як головний український фешн-ритейлер використовує різні формати допомоги українським героям. Цього разу ми вирішили випустити лімітовану благодійну колекцію спільно з платформою UNITED24. Речі з цього дропу уособлюють силу свободи, наш незламний дух та віру в українську армію і народ. А маленький прапорець України, вишитий на футболці й худі, розміщений поруч із серцем, адже хоч де ви перебуватимете, Україна завжди займатиме в ньому особливе місце", — коментує Марія Самплавська, CMO INTERTOP Ukraine.

<b>UNITED24</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.