КУПИТИ КВИТКИ

"МОЇ читання": як пройшов літературний вечір Валерії Гуземи

19 вересня засновниця та дизайнерка бренду Guzema Fine Jewelry Валерія Гузема вітала гостей на закритому літературному вечорі "МОЇ читання" — події, яка занурила гостей в український літературний світ із найсильнішими голосами сучасної літератури.

Реклама.

Щоб обговорити глибокі історії, які складають наше життя, слухачі потрапили у особливий міський простір Avangarden — проєкт про світ візуального мистецтва та гастрокультури.

Кураторкою вечора стала Богдана Неборак — журналістка та засновниця проєкту Kyiv Book Club, а першою гостею події — Софія Андрухович, одна з найсильніших авторок прози в Україні. Андрухович завжди фокусується на складних і непроговорених темах, від 2014 року в її прозі присутня війна і її вплив на людину. Тексти Софії перекладені на десяток європейських мов, тому її сюжети є важливими підходами до розуміння сучасної України для іноземців.

Валерія Гузема, Софія Андрухович, Богдана Неборак
Валерія Гузема, Софія Андрухович, Богдана Неборак

З письменницею спілкувалися про те, якими є можливості літератури і як на це впливає війна, говорили про можливість зберігати фокус на приватному у найскладніші моменти, про нове відкриття української культури сьогодні й, авжеж, про Київ у текстах авторки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.