КУПИТИ КВИТКИ

Що очікувати від Раяна Мерфі: історія Джона Ф. Кеннеді-молодшого і Керолін Бессетт у новому серіалі

Раян Мерфі — справжній майстер багатожанрового телебачення, відомий своїми сміливими проєктами, які охоплюють найрізноманітніші теми. Психіатричні лікарні 1960-х років, бальна культура Нью-Йорка, відьми Нового Орлеана, рятувальники та навіть шкільні вибори — здається, немає такої ідеї, яку б він не міг розкрити. Проте його останній проєкт про життя Джона Ф. Кеннеді-молодшого та Керолін Бессетт-Кеннеді здається одним з найскладніших для реалізації. Як передати на екрані історію цих двох культових постатей, які стали символами свого часу?

Джон Ф. Кеннеді-молодший та Керолін Бессетт-Кеннеді
Джон Ф. Кеннеді-молодший та Керолін Бессетт-Кеннеді

Реклама.

Керолін Бессетт-Кеннеді — беззаперечна ікона стилю 1990-х, яка вплинула на моду та стиль на багато років уперед. Тому Vogue не зміг втриматися від обговорення того, хто зможе гідно втілити ці образи на екрані. Ми підібрали кілька можливих кандидатів на ролі Джона Ф. Кеннеді-молодшого, Керолін Бессетт і навіть людей з їхнього оточення.

Джон Ф. Кеннеді-молодший

Джон Ф. Кеннеді-молодший
Джон Ф. Кеннеді-молодший

Джейкоб Елорді
Джейкоб Елорді

На роль Джона Ф. Кеннеді-молодшого цілком підійшов би Джейкоб Елорді. Однак, знаючи любов Мерфі повертатися до своїх перевірених акторів, швидше за все, ми побачимо або Евана Пітерса, або Тревіса Келсі у головній ролі. Чи зможе Келсі передати ту президентську харизму, яку мав Джон Ф. Кеннеді-молодший? Можливо, але недооцінювати рішення Мерфі було б помилкою.

Керолін Бессетт-Кеннеді

Керолін Бессетт-Кеннеді
Керолін Бессетт-Кеннеді

Елізабет Дебікі
Елізабет Дебікі

Що стосується ролі Керолін Бессетт, то ми не проти побачити Елізабет Дебікі у новій ролі епохи 1990-х. Вона б чудово підійшла для цієї ролі, втіливши високу та стильну версію Керолін. Джоді Комер також може бути потенційно складною, але вишуканою кандидатурою для цієї ролі. Однак, знову ж таки, є причини припускати, що Мерфі, ймовірно, довірить таку відповідальну роботу комусь зі своїх перевірених друзів — це може бути або Емма Робертс, або навіть Кім Кардаш’ян. І хоча це може звучати дивно, Кендалл Дженнер з її блондом вже порівнюють з Керолін Бессетт.

Керол Радзівілл

Керол Радзівілл
Керол Радзівілл

Щодо ролі Керол Радзівілл, дружини двоюрідного брата Джона Ф. Кеннеді-молодшого, обговорювалися різні кандидатури, включаючи Майлі Сайрус. Проте найкращим варіантом стала б сама Керол Радзівілл. Вона чудово підходить для цієї ролі, і Мерфі, відомий своєю любов’ю до кітчевих реаліті-зірок, напевно не пройде повз цю ідею.

Кельвін Кляйн

Кельвін Кляйн
Кельвін Кляйн

На роль дизайнера Кельвіна Кляйна, на якого працювала Керолін Бессетт-Кеннеді, можна розглянути актора Тіма Беглі. Насправді після цієї пропозиції вже важко уявляти когось іншого в цій ролі.

Тім Беглі
Тім Беглі

Джанні Версаче

Джанні Версаче
Джанні Версаче

Що стосується ролі Джанні Версаче, італійського дизайнера та близького друга Керолін, тут Мерфі має перевірений варіант — Едгара Раміреса, який вже втілював Версаче у серіалі "Вбивство Джанні Версаче: Американська історія злочинів". Він чудово впишеться в цей новий проєкт.

Едгар Рамірес
Едгар Рамірес

Сара Джессіка Паркер

Сара Джессіка Паркер
Сара Джессіка Паркер

Мало хто знає, але Сара Джессіка Паркер зустрічалася з Джоном Ф. Кеннеді-молодшим. Вона колись сказала, що він був занадто публічною фігурою для неї. Тож, можливо, одна з її дочок вже достатньо доросла, щоб зіграти цю роль? Або ж можна розглянути одну з дочок Меріл Стріп — у цих актрис є чудова здатність розчинятися у своїх персонажах.

Луїза Джейкобсон, донька Меріл Стріп
Луїза Джейкобсон, донька Меріл Стріп

За матеріалом vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.