До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

На кінофестивалі в Торонто відбулася прем’єра українського фільму "Ти — космос"

З 6 вересня триває кінофестиваль у Торонто, де цьогоріч відбулася світова прем’єра фільму "Ти — космос" українського режисера Павла Острікова. "Ти — космос" був показаний 7 вересня в межах офіційної програми Discovery ("Відкриття"), у якій представлено найкращі роботи дебютантів з усього світу.

"Ти – космос"

Фільм "Ти — космос" розповідає про українського космічного далекобійника Андрія Мельника, який після вибуху Землі залишається останньою людиною у Всесвіті, поки на звʼязок не виходить француженка Катрін. Герої закохуються, і Андрій летить у космосі назустріч Катрін, аби побачити своє кохання. У самому серці цієї історії — самотність і наше бажання знайти когось, кому ми можемо бути потрібні. Навіть якщо для цього потрібно перетнути всю галактику. Це ті вічні теми, які завжди будуть актуальними, особливо в темні часи.

Реклама
"Ти — космос"

Головну роль у фільмі виконав Володимир Кравчук, який наразі є військовослужбовцем ЗСУ. А його партнером по екрану став робот Максим, озвучений Леонідом Попадьком (також служить у війську). Роль французької вченої Катрін зіграла Дар'я Плахтій. На кінофестивалі в Торонто стрічку представили режисер Павло Остріков та один із продюсерів фільму Володимир Яценко, теж чинний військовослужбовець.

"Бути представленим тут, починати свій шлях з TIFF — це неабияка вдача, адже цей фестиваль один з найбільших і найвідоміших у світі. Мені подобається, що він глядацький, адже ми робимо фільми для глядача, ми розповідаємо історії, як це було тисячі років до нас. І зараз як ніколи важливо, щоб українські фільми були почуті", — говорить Павло Остріков, режисер та сценарист фільму.

В український прокат стрічка вийде навесні 2025 року.

Міжнародний кінофестиваль у Торонто проходить з 6 по 15 вересня. Серед найцікавіших прем'єр: стрічка "Життя Чака" — екранізація однойменного оповідання Стівена Кінга з Томом Хіддлстоном, комедія жахів Nightbitch з Емі Адамс, "Час жити" з Флоренс П'ю та Ендрю Гарфілдом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.