До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Леді Ґаґа в образі Гарлі Квінн на зніманнях фільму "Джокер: Божевілля на двох"

Нарешті маємо можливість побачити, який вигляд має Леді Ґаґа в образі суперлиходійки Гарлі Квінн. Знімання другої частини "Джокера" прямо зараз проходять у Нью-Йорку, і ті з мешканців міста, хто днями прогулювався Мангеттеном, мали всі шанси побачити Ґаґу в оточенні поліцейських та гучного натовпу людей біля мерії міста. Все це — фільмування стрічки "Джокер: Божевілля на двох", де Гоакін Фенікс повертається у ролі Джокера, а Леді Ґаґа примірює на себе роль Гарлі Квінн.

Реклама

Судячи з перших кадрів, співачка почувається в ролі коханої та помічниці Джокера абсолютно гармонійно (кожен, хто стежив за акторською кар’єрою Ґаґи, знає, що коли йдеться про нову роль, вона віддається справі повністю).

На кадрах, які ви бачите нижче, зафіксовано один із найнапруженіших моментів фільму, коли Квінн ведуть до суду. NBC News повідомило, що знімальна група залучила приблизно 700 статистів, щоб зіграти протестувальників; на фотографіях помітно, що натовп лютує і кричить, коли Гарлі Квінн супроводжують в будівлю суду. В цей момент героїня зловісно обертається і люто показує кулак натовпу.

Нагадаємо, що у фільмі "Загін самогубців" 2016 року Квінн втілила акторка Марго Роббі, і її яскравий, дотепний та "дівчачий" погляд на героїню сподобався багатьом глядачам. Але, схоже, Леді Ґаґа тримається іншого курсу. Над її образом у фільмі працює Аріанна Філліпс, відзначена нагородами дизайнерка костюмів ("Одного разу в Голлівуді" та "Самотній чоловік"), і, якщо судити за першими кадрами, їхній погляд на Квінн буде більш жорстким. У червоному атласному блейзері з тюлевими рукавами, топі з корсетом, шкіряній мініспідниці та прозорих колготках — усе це прикрашено характерними ромбами "арлекін" — Гага виглядає трохи неохайно, небезпечно та дуже цікаво.

Що саме задумала Гарлі Квінн? Нам доведеться дочекатися виходу фільму в жовтні 2024 року, щоб дізнатися це.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.