До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Флоренс П’ю та Ендрю Гарфілд у трейлері романтичної драми "Час жити"

17 жовтня в український прокат виходить один із найочікуваніших романтичних фільмів осені — "Час жити" з яскравим дуетом акторів: Флоренс П’ю ("Дюна", "Маленькі жінки") та Ендрю Гарфілдом ("Людина-павук", "Тік-так, бум!"). Режисер стрічки — Джон Кроулі, у фільмографії якого драма "Бруклін" і екранізація легендарного роману Донни Тарт "Щиголь".

Реклама

За сюжетом, перспективна шефкухарка Алмут (Флоренс П’ю) випадково збиває машиною Тобіаса (Ендрю Гарфілд). Ця аварія кардинально змінює життя двох молодих людей — і стає початком роману, який доводить, що кохання подекуди об’єднує абсолютно несхожих особистостей.

"Час жити"

Над стрічкою працювала зіркова команда. Сценарій до "Часу жити" написав Нік Пейн, який працював над сагою про найвідомішу британську родину — "Корона". Продюсуватимуть стрічку Бенедикт Камбербетч і Роберт Ааронсон, відомий своєю роботою з режисером Йоргосом Лантімосом над його картинами "Вбивство священного оленя" та оскароносними "Бідолашними створіннями", а також драмою "Батько".

"Час жити"
"Час жити"

Світова прем’єра "Часу жити" відбудеться у вересні на фестивалі в Торонто.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.