До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дивимося трейлер третього сезону "Відьмака" — останнього з Генрі Кавіллом у головній ролі

Netflix представив офіційний трейлер третього сезону серіалу "Відьмак". Хоча прихильники з нетерпінням чекають на нові епізоди, їхній перегляд певною мірою супроводжуватиметься гіркотою. Зрештою, це початок кінця для Генрі Кавілла в шоу.

Реклама

Як було вперше повідомлено восени 2022 року, "Відьмак" продовжили на четвертий сезон, але новина прийшла з несподіваною заявою про те, що Генрі Кавілл більше не гратиме головного героя. "Моя подорож у ролі Ґеральта з Рівії була сповнена як монстрами, так і пригодами, і, на жаль, я віддам свої медальйон і мечі у четвертому сезоні. Фантастичний містер Ліам Гемсворт замість мене одягне мантію головного героя", — написав тоді британський актор у своєму інстаграмі.

Майбутній третій сезон буде вільно адаптувати сюжет книги "Час погорди", другого роману серії книг про Відьмака. У нових епізодах Ґеральт подорожує континентом разом зі своїм надійним бардом Джаскієром та привабливою, але непостійною чародійкою Йеннефер. Ґеральт і Йеннефер зібралися разом, аби навчити Цірі використовувати її магію, поки решта світу шукає її, аби скористатися її силою та становищем.

Щоб убезпечити свою сім’ю, Ґеральт доручає Йеннефер вести четвірку до захищеної фортеці Аретуза, де вони сподіваються дізнатися більше про невикористані сили Цірі. Натомість вони потрапляють на поле битви політичної корупції, темної магії та зради. Герої повинні дати відсіч, поставивши все на карту — або ризикують втратити одне одного назавжди. Їх очікує більша кількість загроз — і випробувань для почуттів — ніж будь-коли раніше. Але вони повинні з’ясувати, як захищатися у війні за володіння Цірі, яку тепер визнають наймогутнішою істотою на континенті.

Шанувальникам доведеться трохи почекати, аби повністю переглянути сезон — його розділено на дві частини. Перші п’ять епізодів вийдуть 29 червня. Інша половина з трьома додатковими епізодами — 27 липня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.