До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Генрі Кавілл у тизері третього сезону "Відьмака"

Netflix представили перший офіційний тизер третього сезону серіалу "Відьмак". Нагадаємо, що це останній раз, коли ми побачимо в шоу Генрі Кавілла — вже в наступному сезоні його замінить Ліам Гемсворт, зірка фільму "Голодні ігри". Новий сезон з Кавіллом вийде вже в червні.

Реклама

Перший тизер показує, що події у третьому сезоні роблять неочікуваний поворот. "Тепер я вперше відчуваю, що таке справжній страх", — каже Ґеральт у перші секунди. У відео показано, як Ґеральт робить ковток рідини, яка перетворює його очі на демонічні...

В офіційному описі серіалу йдеться про те, що "поки монархи, маги та звірі Континенту змагаються, щоб захопити його, Ґеральт переховує Цірі з Цінтри, вирішивши захистити свою родину від тих, хто загрожує її знищити". Аби підігріти увагу фанатів, третій сезон "Відмака" буде створено у двох частинах. Перша, із п’яти епізодів, вийде в усьому світі 29 червня, а друга частина, яка охоплює три останні епізоди сезону, запланована на 27 липня.

Нагадаємо, що, згідно з офіційною версію, Кавілл залишив проєкт "Відьмак", щоб повернутися до ролі Супермена, яка принесла йому світову славу. Зокрема, він зіграє Супермена у стрічці Джеймса Нанна "Супермен: Спадщина".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.