До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Дивимося трейлер четвертого сезону "Емілі в Парижі"

Більше моди, пригод та любовних трикутників очікують Емілі в новому сезоні "Емілі в Парижі". Саме такий висновок можна зробити, подивившись перший трейлер, який представили Netflix. У ньому Емілі спочатку насолоджується тим, що вона знов вільна, адже наприкінці третього сезону дівчина розійшлася з Альфі, який дізнався про її романтичні почуття до Габріеля. Проте вже незабаром бачимо, що обидва чоловіки — і Габріель, що тепер готується стати батьком, і Альфі — повертаються в її життя та закручують Емілі у вихорі почуттів.

"Емілі в Парижі"

Нагадаємо, що попередній сезон "Емілі в Парижі" завершився дуже драматично — Емілі Купер дізналася, що її сусід та об'єкт пристрасті Габріель разом із колишньою дівчиною Каміллою чекають дитину. Камілла, до того ж, закохана в іншу жінку. Проте окрім романтичних пригод, у четвертому сезоні Емілі очікують і інші. Творець серіалу Даррен Стар розповів, що в нових серіях Емілі має напружений графік подорожей: "Від французьких Альп до площ Риму, глядачі побачать дивовижні нові місця очима Емілі".

Реклама
"Емілі в Парижі"

Пропонуємо подивитися перший трейлер четвертого сезону:

З огляду на трейлер, у новому сезоні до нас повернуться всі улюблені актори: Лілі Коллінз у ролі Емілі Купер, Філіппін Леруа-Больє в образі Сільві Грато, Ешлі Парк в ролі Мінді Чен, Лукас Браво як Габріель, Камілла Разат як Камілла, Семюель Арнольд у ролі Жульєна, Бруно Гуері в образі Люка, Вільям Абадів ролі Антуана Ламберта і Люсьєн Лавісконт, що грає Альфі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.