До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 нових різдвяних фільмів на Netflix, які варто подивитися

У святкові дні Netflix — справжнє джерело святкового настрою, адже щороку там з'являється низка різдвяних кіноновинок. У нашій добірці — атмосферні різдвяні ромкоми, мюзикли та мультфільми.

"Залишені"

Реклама

Нова робота оскарівського лауреата Александра Пейна. Події розгортаються у 1970 році: у фільмі розповідається про вчителя історії в школі-інтернаті Нової Англії, який змушений залишитися з кількома студентами, яким нема куди поїхати на різдвяні канікули. Чудова робота акторів Пола Джаматті, Домініка Сесса і Давайн Джой Рендольф. Фільм вже отримав три номінації на "Золотий глобус".

"Родинний обмін"

У новій комедії Netflix "Родинний обмін" чотири члени сім’ї Вокерів опиняються в класично незручній cитуації обміну тілами через нещасливий візит до астрологічної обсерваторії. Раптом батько і син, мати і донька, дитина і собака — усі опиняються в тілах і життях одне одного з усім хаосом, який ця халепа тягне за собою. Щоб повернутися у свої тіла, батькам і дітям доведеться навчитися по-справжньому спілкуватися і розуміти одне одного. Непросте завдання! У ролі матері-голови сімейства — Дженніфер Гарнер.

"Найкраще. Різдво. У житті!"

Який грудень без різдвяних ромкомів? Класичний приклад жанру — комедія "Найкраще. Різдво. У житті!" режисерки Мері Ламберт ("Замок до Різдва"). Це історія двох подруг Шарлотти та Джекі, які збираються разом на Різдво, маючи образи одна на одну. Шарлотта має намір довести, що життя її старої подруги, яке вона так яскраво описує у своїх листах, надто гарне, щоб бути правдою.

"Поганці. Зіпсоване свято"

Спеціальний різдвяний випуск для всіх поціновувачів популярної анімації "Поганці". За сюжетом, "погані хлопці" запланували пограбувати банк на Різдво, проте потрапили у автомобільну аварію, зіткнувшись із гігантською святковою кулею Санта-Клауса. Різдво у місті скасовують, і тепер "поганцям" доводиться відмовитися від пограбування та повернути свята у домівки людей.

"Звичайне Різдво"

Тепла і добра норвезька комедія про зіткнення культур, яке стається у ті святкові дні, коли заведено збиратися родиною. Щоб відсвяткувати заручини, Тея приводить Джашана додому. Тут його індійське коріння стикається з норвезькими традиціями її родини, перетворюючи Різдво на справжній хаос.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.