До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найцікавіших серіалів травня

Серед найпомітніших серіалів травня — історична драма про Голокост "Татуювальник Аушвіцу", третій сезон "Бріджертонів" та загадковий трилер "Ерік" про нью-йоркського лялькаря, що втрачає сина, з Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі.

"Татуювальник Аушвіцу"

Реклама

Довгоочікувана екранізація роману Гізер Морріс "Татуювальник Аушвіцу" (2018), який розповідає про словацького єврея Лале Соколова, що потрапив до Освенціму в 1942 році та якому було доручено робити татуювання на руках ув’язнених. Книгу, що розійшлася накладом понад 3 мільйона копій, засновано на основі реальної історії Соколова та його дружини Гіти Фурман.

Чуттєву та зворушливу історію Лале екранізувала ізраїльська режисерка Таті Шалом Ецер, а в ролі Лале Сколова знявся відомий голлівудський актор Гарві Кітель ("Ірландець", "Таксист"). Музику для серіалу створили Ганс Ціммер та Барбара Стрейзанд.

"Темна матерія"

Фізика Джейсона Дессена викрадають в альтернативну версію його життя. Щоб повернутися до своєї справжньої родини, він вирушає в жахливу подорож, щоб врятувати їх від найстрашнішого ворога, якого тільки можна уявити: самого себе. Фізика грає Джоел Еджертон, його дружину — Дженніфер Конеллі, а в основі серіалу лежить бестселер "Темна матерія" Джека Крауча про фізику, астрономію та демонів всередині нас.

8 травня

"Доктор Хто"

"Доктор Хто" повертається у травні: зірка серіалу "Статеве виховання" Нкуті Гатва в ролі П'ятнадцятого Доктора та Міллі Гібсон у ролі Рубі Сандей зіткнуться з новими монстрами, вирушаючи в TARDIS назустріч багатьом незвичайним пригодам. Судячи з трейлеру, цього разу наші герої відправляться в особливо незвичні подорожі: так, у трейлері бачимо, що вони потраплять у 1963 рік у епізоді, присвяченому The Beatles, а знімали цю сцену на всесвітньо відомій лондонські студії Abbey Road.

11 травня

"Бріджертони"

Новий сезон "Бріджертонів" буде присвячено роману між Коліном Бріджертоном (Люк Ньютон) і Пенелопою Фезерінгтон (Нікола Кохлан). Згідно з сюжетом, Пенелопа нарешті відмовилася від своєї давньої закоханості в Коліна і вирішила, що настав час знайти собі чоловіка, бажано такого, який забезпечить їй достатньо незалежності, щоб продовжувати своє подвійне життя як леді Вістлдаун, далеко від матері та сестер. Але через брак упевненості спроба Пенелопи вийти на "шлюбний ринок" провалюється. Тим часом Колін повернувся зі своїх літніх подорожей і засмучений через те, що Пенелопа, єдина людина, яка завжди цінувала його таким, яким він є, ставиться до нього холодно. Бажаючи повернути її дружбу, Колін пропонує Пенелопі стати наставником у її спробах знайти чоловіка. Але коли його поради починають працювати надто добре, Колін має визначитися, чи справді його почуття до Пенелопи лише дружні...

Перша частина третього сезону "Бріджертонів" буде доступна 16 травня.

16 травня


"Ерік"

Події загадкового та похмурого мінісеріалу "Ерік" відбуваються у Нью-Йорку 1980-х. Вінсент (Бенедикт Камбербетч) — один із провідних лялькарів Нью-Йорка та творець популярного дитячого телешоу. Але його життя руйнується, коли його дев’ятирічний син зникає дорогою до школи. Переживаючи втрату сина, Вінсент стає дедалі більш нестабільним. Сповнений ненависті до себе та почуття провини через зникнення Едгара, він чіпляється за малюнки свого сина, де зображено синього монстра-маріонетку Еріка. Лялькар переконаний: якщо він зможе знайти монстра та показати його на телебаченні, то Едгар повернеться додому...

Шоуранерка "Еріка" — володарка премій BAFTA та Еммі Ебі Морган ("Залізна леді", "Розкол")

30 травня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.