До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

6 cеріалів для тих, кому сподобався "Ведмідь"

Один із найпопулярніших серіалів цього літа "Ведмідь", що розповідає про талановитого шеф-кухаря Кармі та занурює в атмосферу ресторанного бізнесу, де панують справжні пристрасті. Якщо "Ведмідь" вам сподобався, то пропонуємо ще кілька "індустрійних" серіалів про високу кухню, світ глянцевих медіа та великих інвестицій.

"Солодка гіркота"

Реклама

Якщо ви шукаєте ще один серіал про високу кухню, то зверніть увагу на "Солодку гіркоту", події якого відбуваються в Нью-Йорку та розповідають про юну Тесс, яка влаштовується офіціанткою в місцевий ресторан. Серіал FX, адаптований за гучною книжкою письменниці Стефані Денлер, не став великим гітом 2018 році, вийшовши в ефір, але його зосередженість на їжі й тонкощах ресторанної політики вражає та захоплює. Додайте сюди чудову акторку Еллу Пернелл та яскраво зображення нью-йоркське життя, з клубами, тусовками та сексом — одним словом, чудовий серіал на літо.

"Майстри вечірок"

Блискучий ситком, що розповідає про кейтерингову компанію з Лос-Анджелеса. Щоб заробити на життя, шість голлівудських акторів і письменників обслуговують різні гастрономічні заходи (обіди, вечері, святкування), сподіваючись, що в їхньому житті щось зміниться і вони стануть успішними та знаменитими. За три сезони у "Майстрах вечірок" з'являються купа запрошених зірок — Кевін Гарт, Дженніфер Кулідж, Крістен Белл, до того ж це одне з найсмішніших шоу за останні 50 років.

"Індустрія"

"Індустрія" розповідає про групу молодих амбітних фінансистів, які влаштовуються на роботу до столичного інвестиційного банку Pierpoint & Co та мріють досягти успіху на ринку цінних паперів. Проте робота в банку стає справжнім викликом. Кожен. хто працює у фінансах, подивившись цей серіал, може сміливо сказати: "У моєму офісі може бути напружено, але принаймні я не працюю в Pierpoint & Co".

"Супермаркет"

Ще один ситком у нашому списку, який розповідає про групу працівників вигаданого супермаркету з назви "Cloud 9", що розташований у Міссурі. Талановито знятий серіал, який чудово висвітлює все смішне та часто несправедливе щодо низькооплачуваної погодинної роботи, але при тому не заходить на територію псевдодокументального жанру.

"З великої букви"

Серіал про всіх, хто колись мріяв працювати у редакції жіночого журналу. У центрі історії — три подруги: Джейн Слоун, Кет Едісон та Саттон Брейді, які живуть у Нью-Йорку та працюють у вигаданому жіночому журналі "Скарлет", що його очолює головна редакторка Жаклін Карлайл (Мелора Хардін). Молоді жінки живуть у великому місті та відчайдушно намагаються впоратися з кар’єрою та романтичними стосунками.

"Початкова школа Ебботт"

Як може засвідчити кожен, хто колись навчав дітей, сам був дитиною або відправляв дитину до школи, шкільний клас може бути місцем для справді смішної і вразливої поведінки людей. Спостерігати за тим, як героїня Квінти Брансон Джанін Тіг робить усе можливе, щоб підбадьорити зовсім не веселу філадельфійську школу, де вона викладає у другому класі, часом болісно, ​​але завжди цікаво.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.