КУПИТИ КВИТКИ

14 фільмів за участю сестер-близнючок Мері-Кейт та Ешлі Олсен

Деякі фільми мають особливу силу — вони можуть перенести нас назад у часи дитинства. І для багатьох із нас такими фільмами стали стрічки за участю сестер-близнючок Мері-Кейт та Ешлі Олсен, які були зірками дитячого кіно 1990-х та 2000-х років. Їхні легкі комедії та захопливі пригоди досі з теплотою згадують усі, хто виріс у цей період. Можливо, ви вже давно вийшли з віку цільової аудиторії цих фільмів. Але погодьтесь, іноді хочеться повернутися в той безтурботний час.

"Страсті-мордасті в другому ступені", 1993

Ця весела комедія з легким нальотом містики ідеально підійде для сімейного перегляду чи тематичної вечірки на Геловін. Але будьте готові до того, що сюжет фільму дещо прямолінійний.

"Міняємось воротами", 1999

Футбол — не єдина тема фільму. Ця стрічка розповідає історію двох сестер з абсолютно різними захопленнями. Одній подобається спорт, а інша — справжня модниця.

"Двоє: я і моя тінь", 1995

Цікава історія про двох дуже схожих дівчат, які випадково зустрічаються, вже була успішно реалізована в серіалі "Сестра, сестра". Але фільм "Двоє: я і моя тінь" пропонує свій, оригінальний погляд на такий сюжет.

"Татусь з афіші", 1998

Ця легка комедія — своєрідний римейк класичного фільму "Пастка для батьків". За сюжетом, дві сестри вирішують возз'єднати своїх розлучених батьків.

"Ховайся, бабусю! Ми їдемо", 1992

Ця рання робота сестер Олсен поступається іншим фільмам за сюжетом та динамікою. Але у стрічці є хороші моменти. Хоча більшість із них не відповідають сучасним реаліям.

"Мексиканські пригоди", 2003

Цей фільм трохи вибивається із загального стилю комедій за участю сестер Олсен. Він розповідає історію двох сестер-підлітків, які опиняються на реаліті-шоу.

"Рот на замку", 2000

Трохи неймовірна, але захоплива історія про близнючок, які стають свідками злочину та потрапляють під захист ФБР.

"Веселенька поїздка", 2002

Ця життєрадісна комедія в стилі роуд-муві розповідає про подорож двох сестер на Зимові Олімпійські ігри.

"Перемагаючи Лондон", 2001

Сюжет обертається навколо шкільної конференції Model UN, що є типовою розвагою для "заучок". Проте тривалість фільму — лише 93 хвилини, тож це може бути цілком веселою опцією для дозвілля.

"Веселі деньки на Дикому Заході", 1994

У центрі сюжету — сестри-близнючки, які дізнаються, що їхній дідусь має ранчо на заході країни. Після смерті матері дівчата вирішують поїхати туди на канікули разом зі своїм батьком, щоб допомогти зберегти ранчо від недобросовісних підприємців, які хочуть його купити та перетворити на курорт.

"Одного разу в Римі", 2002

Це комедійна пригодницька історія про двох сестер, які їдуть на стажування до Риму. В Італії дівчата стикаються з безліччю труднощів у роботі і особистому житті. Вони працюють у відомому агентстві з організації подій, але швидко втрачають свої робочі місця через низку кумедних і незручних ситуацій.

"Паспорт в Париж", 1999

Реклама.

Це романтична комедія про двох сестер, які вирушають до Парижа на канікули, щоб провести час зі своїм дідусем, який працює послом США у Франції. Там вони знайомляться з двома французькими підлітками, Жаном і Мішелем, які показують їм красоти Парижа і допомагають насолодитися справжнім французьким життям.

"Миттєвості Нью-Йорка", 2004

Джейн — амбітна та організована студентка, яка готується до важливого виступу, від якого залежить отримання стипендії для навчання в Оксфорді. Вона планує відвідати конференцію і переконати важливих людей у своїй програмі. Роксі — її повна протилежність, бунтарка, яка мріє стати музичною зіркою. Вона вирушає до Нью-Йорка, щоб потрапити на знімання музичного відео свого улюбленого рок-гурту. Під час подорожі дівчата випадково потрапляють у ситуацію з контрабандистом, який намагається використати одну з них у своїй схемі. Вони змушені об'єднатися, щоб вибратися з небезпеки, рятуючи себе і свої плани на день.

"Сонячні канікули", 2001

Медісон і Алекс очікують провести свої зимові канікули у холодному і сніжному Вілметті, Іллінойс, але замість цього батьки вирішують зробити сюрприз і відправити їх на розкішний курорт на Багамах. Спочатку дівчата розчаровані через те, що не зможуть бути з друзями, але незабаром змінюють свою думку, коли бачать красу тропічного раю. На курорті сестри зустрічають нових друзів, зокрема хлопців Джордана і Скотта, і швидко закохуються. А потім випадково виявляють незаконну діяльність на острові, пов'язану з контрабандою стародавніх артефактів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.