Лілі Коллінз і інші зірки на прем'єрі "Емілі в Парижі" в Лос-Анджелесі

15 серпня на Netflix покажуть перші серії довгоочікуваного четвертого сезону серіалу "Емілі в Парижі". Напередодні урочиста прем'єра нової частини відбулась у Лос-Анджелесі — на червону доріжку вийшли головні зірки шоу. Розглядаємо їхні образи докладніше.

Лілі Коллінз

Акторка Лілі Коллінз, яка грає Емілі Купер, для важливої події обрала стриманий образ — чорну сукню-бюстьє з розкішною блискучою фактурою Armani Prive та прикраси Cartier. Кутюрні сукні італійського дизайнера Джорджіо Армані вже давно стали класикою на червоних доріжках — зірки обожнюють їх за поєднання ідеального силуету та цікавого оздоблення, яке водночас не затьмарює свою власницю.

Лілі Коллінз

Лілі Коллінз

Ешлі Парк

Акторка Ешлі Парк зробила вибір на користь футуристичного дизайну, до якого часто звертається бренд Lever Couture, поєднуючи його з голлівудською класикою. Нагадаємо, що Lever Couture заснувала дизайнерка Леся Верлінг’єрі з Одеси, яка пройшла довгий шлях від своєї першої сукні до зіркових клієнтів, що їх знає увесь світ. Серед її найбільш відомих шанувальниць — Леді Гага, Міла Йовович та Дженніфер Лопес. Історію створення марки читайте за посиланням.

Ешлі Парк

Ешлі Парк

Філіппін Леруа-Больє

61-річна Філіппін Леруа-Больє знає, як мати розкішний вигляд. Для довгоочікуваної прем'єри французка, звісно ж, обрала французький бренд — чорну сукню з торочками з кутюрної колекції Schiaparelli весна-літо 2024. Дизайнер Даніель Роузберрі присвятив її поверненню в майбутнє — поєднанню ретротехнологій, класичних науково-фантастичних фільмів і посилань на грандіозних кутюр’є минулого, не забуваючи водночас про своє техаське виховання.

Філіппін

Філіппін

Фото: Getty Images

Популярне на VOGUE