До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Три ідеї весняного манікюру 2024, які викликають або захват, або неприйняття

Корейський манікюр неймовірно популярний у світі: він вирізняється сміливим дизайном, абстрактними та опуклими об'ємними конструкціями, і вигляд кожного нігтя зазвичай не повторюється. Ось три приклади модного весняного манікюру від майстринь зі світовим iм'ям, які або сподобаються, або викличуть неприйняття.

@betina_goldstein

Одразу зауважимо: це чи не найсміливіший дизайн в акаунті голлівудської манікюристки, амбасадорки Chanel Beauty Бетіни Гольдштейн, проте однозначно найскромніший у цій добірці. Майстриня використала смарагдово-зелений гель-лак, поверх якого нанесла напівпрозорий сріблястий магнітний гель. За допомогою магніту часточки в покритті збігаються в тому напрямку, який задає манікюрист, — і досягається цей майже психоделічний ефект за тотальної зовнішньої лаконічності дизайну.

Реклама

@nail_unistella

Чи не найвідоміша манікюристка в світі, Юністелла зробила корейський манікюр мейнстримом. У неї безліч робіт, дизайни яких можна описати словами crazy та mindblowing, а ця на їхньому фоні стримана. Втім, варто спробувати уявити такий манікюр на власних нігтях. Безумовно, щось у цьому є.

@eichimatsunaga

Ейчі Мацунага співпрацює з великими брендами, від Comme Des Garçons до Iris Van Herpen. Той випадок, коли манікюр перетворюється на справжнє мистецтво.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.