До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 найкращих прикладів зіркового манікюру з церемонії "Оскар-2024"

Роздивлятися манікюр з червоних хідників — завжди захопливо, особливо якщо це "Оскар". Обрали найцікавіші приклади зіркового манікюру із церемонії "Оскар-2024".

Джессіка Альба: "френч" зі срібною "посмішкою"

Цей манікюр створила зіркова майстриня Кім Труонг. Проста і зрозуміла рима до сукні Versace, прикрашеної кристалами. Жінка-невидимка? — лише у "Фантастичній четвірці".

Реклама
Getty

Демі Ловато: довгий чорний

За манікюр виконавиці відповідала зіркова майстриня Наталі Мінерва, з якою Демі Ловато працює вже давно. Виконавиця обрала покриття точно в тон сукні — чорне з мерехтливими сріблястими вкрапленнями.

Контекст стає трохи зрозумілішим, якщо бачити образ цілком: драма і нічого крім.

@ddlovato
@ddlovato

Ребекка Голл: прозоре покриття

Британська акторка Ребекка Голл, зірка фільмів Вуді Аллена "Дощовий день у Нью-Йорку" та "Вікі Крістіна Барселона", з'явилася на вечірці "Оскара" в червоній сукні та з максимально стриманим манікюром.

Getty

Чудовий вибір, що пасуватиме до будь-якого вбрання.

@gettyentertainment

Айла Фішер: французький манікюр

48-річна австралійка Айла Фішер обрала подовжені нігті та блискучі аксесуари для вечірки VanityFair.

Getty

Приклад, що доводить: "французький" манікюр — це як стрижка "боб", вічна невмируща класика. Цікаво разом із тим, що червоний Айла обрала для педикюру.

Аня Тейлор-Джой: "котяче око"

Аня Тейлор-Джой, чий beauty-образ ми вже відзначили, наважилась на ризикований вибір — накладні нігті. Тимчасове рішення, що дозволяє швидко змінювати манікюр відповідно до вбрання.

@kimkimnails

Авторка манікюру — Кім Труонг.

Getty

Сінтія Еріво: рослинний декор

Позеленіти від заздрощів можна від цього шедевральногонейл-дизайну. Прибрати каблучки — і манікюр втрачає свою красу і сенс.

Getty

Але в поєднанні зі смарагдовою сукнею LouisVuitton та ювелірними прикрасами руки британської акторки мали неперевершений вигляд. Авторкою цього складного й бездоганно виконаного манікюру стала Розі Хекл.

ЛюпітаНіонго: перламутрове сяйво

Макіяж Люпіти, створений візажистом НікомБароузом у мерехтливій естетиці, був майстерно доповнений манікюром в тон сукні GiorgioArmaniPrivé.

Getty

Акторка сяяла до кінчиків нігтів.

Getty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.