До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найрадикальніші перетворення зірок для Met Gala 2024

Зендея

У Нью-Йорку пройшов щорічний бал Інституту костюма Met Gala 2024 наймасштабніша модна подія, до якої зірки готуються ретельніше, ніж на "Оскар". Відзначаємо найсміливіші експерименти зірок та їхніх beauty-команд та найрадикальніші перевтілення знаменитостей для Met Gala.

Від гігантського букету троянд як головного убору в Зендеї до пишно збитого гнізда на голові у Гвендолін Крісті, — безліч сміливих рішень зірок були витримані на тонкій межі між мистецтвом, кітчем та конвенційною красою. Це складний баланс, але його вдалося витримати beauty-командам та стилістам. Ще один крок — і образ міг би стати суперечливим. Втім, усе вдалося.

Реклама

Окрема увага: стилісти досі із задоволенням цитують образ краси, створений Пет Макграт для для показу Джона Гальяно Maison Margiela Haute Couture Spring-Summer 2024. Детально про нього ми писали тут.

Сідні Свіні, амбасадорка Kerastase, приміряла радикальну чорну перуку, за якою сховала своє довге біляве волосся, а трансгендерна модель Гарі Неф з'явился в образі, що відсилає до традиційної японської культури, але в сучасному трактуванні.

Гарі Неф
Гарі Неф
Емма Чемберлен
Емма Чемберлен
Сідні Суіні
Сідні Суіні
Гвендолін Крісті
Гвендолін Крісті
Лана Дель Рей
Лана Дель Рей
Нікі Мінаж
Нікі Мінаж
Карді Бі
Карді Бі
Зендея
Зендея
Віллоу Сміт
Віллоу Сміт
FKA twigs
FKA twigs
Сара Джесіка-Паркер
Сара Джесіка-Паркер
Кара Делевінь
Кара Делевінь
Доджа Кет
Доджа Кет
Кайя Гербер
Кайя Гербер

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.