До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найгірші beauty-образи із церемонії "Ґреммі—2024"

В ніч з 4 на 5 лютого в Лос-Анджелесі відбулася 66-та церемонія вручення премії "Ґреммі—2024". На найбільшому музичному вечорі на червоному хіднику з’явилися знаменитості в різноманітних образах краси. Втім, не кожен образ був вдалим. Обираємо п'ять найгірших виходів.

Шкода бачити улюблених зірок в їхньому не найкращому образі. Втім, невдачі з макіяжем та зачісками — це безцінний матеріал, на якому можна вчитися. Великий плюс для глядачів та публіки — в тому, що на чужих помилках вчитися легше, ніж на власних. Щоправда, це не так ефективно.

Реклама

Майлі Сайрус

Співачка, яка отримала свою першу Grammy за трек Flowers, своїм образом віддавала шану Доллі Партон. Якщо макіяж, за який відповідав візажист Джеймс Каліардос, не викликав жодних питань, то зачіска адресувала глядача до образів Джейн Фонди та власне Доллі — дуже ретро. Втім, варто відзначити: Майлі — на піку фізичної форми. Її біцепси викликають суміш поваги та заздрощів.

Getty

Лана Дель Рей

Лана з'явилася в ностальгічному образі — густий чубчик-шторка, пишно збите волосся, обведений брунатним олівцем контур губ. Важко не згадати образи з недавнього фільму "Прісцилла" Софії Копполи — але не в компліментарному контексті.

Лана дель Рей
Getty

Тейлор Свіфт

Тріумфаторка цьогорічної церемонії Тейлор Свіфт обрала образ із косим чубчиком, стрілками та червоною помадою. Нічого нового, а з поправкою на щільний колір волосся співачки — загалом сумно. Зовнішність Тейлор має неабиякий потенціал, і вона здатна бути beauty-хамелеоном. Але не цього разу.

Тейлор Свіфт
Getty

Фантазія Барріно

Співачка, актриса, продюсерка Фантазія Барріно обрала прикрасу для обличчя, що кріпилася за нижню губу та заходила за підборіддя. Face jewellery — великий тренд, проте ми за те, щоб інтерпретувати його більш тонко, без алюзій на королівські перегони в Аскоті.

Фантазія Барріно
Getty

Джастін Трентер

Американський музикант Джастін Трентер з'явився у своєму впізнаваному образі — густо підведені очі. Але цього разу, здається, перестарався. Можливо, винний бронзер, який вступив у конфлікт з макіяжем повік.

Джастін Трентер
Getty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.