До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Краплі для автозасмаги. Секрет природної здорової засмаги без жодних ризиків

Рецепт природної і водночас здорової засмаги? – Краплі для автозасмаги, змішані з вашим звичним кремом, яким ви користуєтеся щодня

Текст: Сінді Керберова

Реклама

Бажаєте гарну засмагу без ризику обгоріти? Відкрийте для себе магію крапель для автозасмаги. Вони надають природного вигляду, прості у використанні, і ваша шкіра полюбить їх так само, як і ви.

Чи діють краплі для автозасмаги?

Це питання, на яке я люблю відповідати в своєму інстаграмі, адже відповідь завжди однакова: однозначно так! Я потрапила під їхні чари багато років тому і повертаюся до них щороку. Особливо після зими, коли відчуваю, що вигляд геть блідий.

Я зовсім не прихильниця засмаги і лежання на сонці, а існування соляріїв у ХХІ столітті вважаю злочином проти людства через їхню шкоду для здоров'я. Це не заважає мені цінувати бронзовий відтінок шкіри. За однієї умови – якщо він досягнутий єдиним здоровим способом, а саме за допомогою автозасмаги.

Краплі для автозасмаги – одні з найкращих винаходів цього століття. Вони надають дійсно природний відтінок шкірі, вирівнюють тон, надають сяйва і легко замінять навіть легкий макіяж, BB або CC крем. На відміну від багатьох інших засобів для автозасмаги, краплі пропонують багато переваг. З одного боку, вони дуже прості у використанні. Відповідно до інструкції та уяви про ідеальний результат варто взяти потрібну кількість крапель та додати у свій улюблений крем. А далі – нанести як зазвичай. Ступінь засмаги, яка, до речі, не кидається в очі, регулюється. Якщо потрібний більш виражений ефект, то можна користуватися краплями щодня; для підтримання ефекту – достатньо використовувати краплі раз на тиждень.

Секрети застосування

Оскільки краплі для автозасмаги є ультрасучасними продуктами, можна не хвилюватися про неприємний запах чи помаранчевий колір шкіри. Ви отримуєте засмагу або відтінок бронзи поступово, без неприємних переходів кольору. Крім того, можна бути спокійними: вони не будуть липкими та не відчуватимуться на шкірі. Також не потрібно чекати, поки вони висохнуть, як інші засоби для автозасмаги. Ніжного золотистого відтінку та природного сонячного вигляду так легко досягти, що ви здивуєтеся, чому не робили цього раніше.

Перш ніж подивитися найкращі краплі для автозасмаги – ось порада: використовуйте на обличчі лише ті засоби, які спеціально розроблені для цього.

Нанесіть суміш крему та крапель для автозасмаги на очищену та суху шкіру без макіяжу, помасажуйте обличчя, не забувайте про вуха та шию, – і все. "Засмаглий" вигляд буде помітний за кілька годин, а то й наступного дня. Перш ніж повторювати нанесення, зачекайте принаймні 24 години.

The Face, Tan-Luxe
Sunkissed Glow Tanning Drops, Vita Liberata
Adaptive Tan Drops, Oskia
Ambre Solaire Natural Bronzer Self-Tan Face Drops, Garnier
Self Tan Sun-kissed Face Drops, Lancaster
Bronzi Antipollution Sunshine Drops, Drunk Elephant
Radiance-Plus Golden Glow Body Booster, Clarins
Soleil Self Tanning Drops, La Biosthetique
Tan Boosting face drops, St. Moriz
Bronz'express Magic Radiance Drops, Académie

За матеріалами vogue.cz

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.