До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зіркове тіло: новий тренд у догляді

Щоб випромінювати сяйво, іноді потрібно небагато засоби для тіла з ефектом макіяжу.

Цьогоріч на церемонії "Оскар-2024" зіркові тіла випромінювали справжнє сяйво. Візажист НікБароуз для ЛюпітиНіонго використав флюїд ChanelHealthyGlow відтінку Sunkissed, який наніс на ключиці та верхню частину плечей. Щоб посилити блиск, він використав тіні AshuntaSheriffUnicornMultichromeGlitterShadow. Це створило фантастичний ефект, коли здавалося, що блискучі кришталеві намистини сукні GiorgioArmaniPrivé плавно переходять на шкіру Люпіти.

Реклама

Цьогоріч візажисти знову звернулися до тренду 2019 року та взялися прикрашати зіркові тіла блиском.

@charlizeafrika

Якщо колись панувала думка, що блискітки мають сяяти в зоні декольте, то сьогодні тренд більш загадковий: сяяти можуть шия, ключиці, верхня частина плечей. Нічого прямолінійного.

Джеймі Рей Ньюман

Cяяння в сучасній інтерпретації — не обов'язково блиск; це може бути ледве вловиме мерехтіння добре зволоженої шкіри, яке дають сухі олії. Такі засоби наносять на руки та ключиці, плечі та голені. Вони не дають ефекту стробоскопа, просто за певного освітлення забезпечують м'які переливи.

Кері Малліган

Нагадаємо, макіяж для тіла не стосується бодіарту і не пов'язаний з професійним скульптуруванням тіла, коли за допомогою хайлайтерів і бронзерів створюють короткочасну, але переконливу ілюзію об'ємних грудей, струнких ніг або рельєфного преса.

Сьогодні існує безліч варіантів олій для тіла із сяйливими часточками. Окрім того, що повноцінно доглядають за шкірою (живлять, зволожують, вирівнюють), вони ще й додають "фану" в користування. Адже, коли засіб залишає по собі мерехтливий блиск, користуватися ним набагато цікавіше та приємніше.

Якщо для особливих подій (наприклад, музичний фестиваль або вечірка) потрібний більш виражений ефект, то поверх олійки для тіла можна нанести свій пудровий чи рідкий хайлайтер. Також чудово працює трюк, коли рідкий хайлайтер змішують з кремом для тіла.

Ось декілька засобів з різним рівнем сяйва, що можуть згодитися для використання на щодень.

Основа під макіяж Parure Gold 24K, Guerlain

Цей розкішний праймер з економним розходом надає шкірі загадкового мерехтіння, яке лише посилюється у штучному освітленні. Він не просто слугує засобом декоративної косметики, але й доглядає за шкірою: зволожує протягом дня, зміцнює бар'єр шкіри, вирівнює тон та текстуру.

Олія для тіла TheBodyOil, Augustinus Bader

У складі високотехнологічного засобу — комплекс TFC8 (амінокислоти, вітаміни та пептиди), що стимулює оновлення шкіри, оливкова й арганова олії, які надають м’якості та сяйва. А краса флакона навіває асоціації зі спа.

Ароматична олія для ванни та тіла TranquillityOil, [comfortzone]

Зняти втому після напруженого дня допомагає шовковистий засіб із промовистою назвою Tranquillity, який відновлює й живить навіть найсухішу шкіру. У складі — суміш шести олій: солодкого апельсина, кедра, троянди, сандалу, герані та ветиверу.

Олія для тіла MissDiorFreshRose Oil

Олія для тіла має подвійну дію: тонізує та зволожує шкіру. Засіб двофазний, тому перед використання потрібно струсити флакон. Перша фаза — вода з троянди Centifolia, друга — суха олія, що надає шкірі оксамитового сяяння.

Олія для тіла BaccaratRouge 540 , MaisonFrancis Kurkdjian

Олія для тіла з найвпізнаванішим ароматом світу та сяйливими часточками — ода гедонізму на щодень. Парфуми, нанесені поверх, звучатимуть довше та глибше.

Суха живильна олія для тіла TheDryOilEnergizing, Natura Bissé

Ідеальний спосіб почати ранок і зарядитися енергією — нанести на шкіру тіла олію, у складі якої цитрусові, кипарис, шавлія, олива та розмарин. Цей коктейль підвищує настрій, зволожує і живить шкіру тіла. Засіб миттєво вбирається — не потрібно довго чекати, щоб одягатися.

Олія для тіла #5, Chanel

Класика жанру, олія для тіла Chanel підійде тим, хто хоче приручити легендарний №5, але досі вчиться носити його впевнено. Зайве додавати, що засіб неперевершено зволожує шкіру.

Мерехтлива олія для тіла Nourishing Glow, HydroPeptide

Живильна олія для тіла з легкою текстурою містить вітаміни С і Е, екстракти розмарину, плюмерії та жасміну. За сяйво відповідає слюда в складі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.