До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

65-річна Шерон Стоун позує в бікіні та має приголомшливий вигляд

65-річна Шерон Стоун — втілення ідеї про прийняття себе та бодіпозитив. Її останній пост в інстаграмі — краще тому підтвердження.

Шерон Стоун абсолютно точно знає, як викликати бурю почуттів у власних підписників. Чверть мільйона вподобайок за пів доби це доводять. Леопардове бікіні Dolce & Gabbana, протисонцеві окуляри — і портрет Мерилін Монро на задньому фоні. В цьому фото прекрасно все: любов та повага до власного тіла, радість буття, легка іронія та референс (це фото — продовження торішнього, де зірка позує в тому самому бікіні (точніше, лише у нижній його частині). Тоді пост розлетівся соцмережами та викликав приголомшливу реакцію). "Ready for summer" ("До літа готова") — зазначає підпис під новим зніманням.

Реклама

Ми не будемо зосереджуватися на мізогінних та ейджистських коментарях, які відпускають користувачі за кожної нагоди (згадаємо знаменитий вихід Шерон біля басейну, дорікання Пауліні Порізковій невмінням благородно старіти або Лані Дель Рей — що вона набрала вагу).

Краще зафіксуємо в свідомості той факт, що образ жіночого тіла, всупереч "інстаграмним" стандартам краси, еволюціонує. І в ньому є місце невідретушованим селфі, які дорослі жінки викладають в мережу, точно знаючи, що безумовне прийняття та компліменти — лише одна частина реакції суспільства, з якою їм доведеться стикнутися.

Проте кожен такий жест — важлива робота над суспільними уявленнями щодо багатьох питань, від того, чи годиться жінці старше 30 любити своє тіло, до того, чи дозволено їй ділитися напівоголеними фотографіями. Але ми віримо, що світ врешті стає кращим.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.