Офіційно: adidas SL72 скинули з престолу adidas Samba

Німецький бренд adidas останніми роками демонструє разючий успіх на ринку спортивного взуття. Бренд майстерно імплементує маркетингові стратегії, співпрацює з відомими дизайнерами та створює справжні культові моделі.

Емілі Ратаковскі в кросівках adidas SL 72

Одним із таких успішних проєктів стала колаборація з Wales Bonner, яка подарувала світові оновлену версію легендарних кросівок adidas Samba. Та попри їхню шалену популярність, деякі знаменитості свідомо обирають менш відомі, але не менш стильні моделі кросівок бренду. Наприклад, Емілі Ратаковскі звернула увагу на модель adidas SL 72. Ці кросівки, вперше представлені ще у 1972 році, були розроблені для спортсменів Олімпійських ігор у Мюнхені й швидко завоювали популярність завдяки легкості та комфорту. Вони "революціонізували біг" і призначалися для носіння між змаганнями.

Кросівки adidas SL 72 знайшли своїх шанувальників серед найрізноманітніших зірок: від Зендеї до Сьюкі Вотергаус. Тімоті Шаламе, з його яскравим та експериментальним стилем, також неодноразово показував свою любов до цих кросівок. А задовго до того, як ця пара з'явилася на слуху зумерів та користувачів TikTok, її можна було помітити на Леонардо Ді Капріо чи Ліонелі Мессі. Ці кросівки стали символом поєднання моди та функціональності, що робить їх незамінним елементом гардероба багатьох знаменитостей.

Adidas Originals Sl 72

Adidas Originals Sl 72

Популярне на VOGUE