Бездоганна класика: улюблена пара взуття герцогині Сассекської

Герцог і герцогиня Сассекські перебувають у Колумбії з напівкоролівським туром, що привертає увагу ЗМІ та модних видань. Команда Vogue уважно аналізує гардероб Меган Маркл, яка завжди вміє зробити стильний вибір.

У цьому турі герцогиня вже показала кілька цікавих образів, серед іншого, у стилі Latte-Adjacent Dressing, що ідеально відображає колумбійську культуру виробництва кави. Вона також зробила кілька відсилань до стилю принцеси Діани, зокрема, одягла сережки у формі метеликів з діамантами та оніксом, які носила леді Ді у 1980-х роках. Також герцогиня Сассекська обрала й вишукані речі від відомих латиноамериканських дизайнерів Йоганни Ортіс і Хуана Діоса, чим підкреслила свій дипломатичний підхід до моди.

Однак особливу увагу привернуло взуття Меган під час візиту до Colegio La Giralda в Санта-Фе: двоколірні слінгбеки Chanel. Це взуття є справжнім символом стилю Chanel, так само як сумка 2.55 або твідовий жакет. Вперше представлені Коко Шанель у 1957 році, ці слінгбеки були переосмислені разом із взуттєвим майстром Реймондом Масарро. Їхня характерна бежево-чорна колірна гама не тільки додає елегантності, але й робить це взуття надзвичайно практичним.

Карл Лагерфельд також залишив свій слід у розвитку цієї пари, представивши її у формі балеток у 1984 році. Як і слінгбеки, так і балетки стали невіддільною частиною модного гардероба герцогині Сассекської. У слінгбеках вона з'явилася в Колумбії, а балетки одягала раніше на Іграх Нескорених. За ці 40 років це взуття стало справжнім еталоном елегантності та класики, поєднуючи комфорт і витонченість — риси, які завжди були ключовими у стилі Меган Маркл.

Популярне на VOGUE