До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 прикрас із колекції принцеси Діани, які надівала Меган Маркл

Меган Маркл часто носила прикраси, які віддають данину поваги її покійній свекрусі, принцесі Діані. Наприклад, коли принц Гаррі створював обручку для майбутньої дружини, він додав до неї два діаманти з особистої колекції своєї матері, а також більший діамант із Ботсвани. Відтоді Меган надівала кілька прикрас, які раніше належали Діані, включно зі сліпучою каблучкою з аквамарином від Asprey, яку вона носила на своєму весіллі. В цьому матеріалі Vogue зібрав п’ять ювелірних виробів з колекції прикрас Діани, які особливо вподобала Меган.

Каблучка Asprey з аквамарином

Реклама

Меган уперше наділа каблучку Діани з аквамарином на весілля у Frogmore House у травні 2018 року, пізніше того ж року прикраса була на ній під час візиту до Тонги. Нещодавно Маркл вибрала цю коктейльну каблучку на Ripple of Hope Gala в Нью-Йорку. Цей виріб Asprey виготовили на замовлення колишньої принцеси Уельської в 1996 році. Під час створення каблучки використали аквамарин, який Діані подарувала подруга Люсія Флеча де Ліма.

Діамантовий тенісний браслет Cartier

Цей діамантовий тенісний браслет від Cartier, який неодноразово носила Діана, вперше потрапив в об’єктиви фотокамер на Меган Маркл під час державного обіду на Фіджі у 2018 році. Маркл надівала цей виріб кілька разів, зокрема на службу до Дня Співдружності націй у 2019 році та гала-церемонію Salute To Freedom у Нью-Йорку у 2021 році.

Годинник Cartier Tank Française

Інший виріб Cartier з колекції Діани, який тепер також носить Меган, — золотий годинник Tank Française. Маркл уперше побачили в цьому аксесуарі на саміті журналу Fortune у 2020 році, і відтоді її часто фотографували з годинником на зап’ястку, зокрема під час Invictus Games у Дюссельдорфі у вересні 2022 року.

Сережки у формі метеликів

Меган дебютувала із сережками-метеликами Діани в перший день свого туру по Австралії у 2018 році, коли було оголошено, що вона вагітна сином Арчі. Золоті сережки з діамантами у верхній частині й темно-синім коштовним камінням унизу вперше побачили на Діані під час візиту до Британської Колумбії в 1986 році в поєднанні із золотим намистом у формі метелика.

Браслет із золота та дорогоцінного каміння

Разом із сережками-метеликами Меган також наділа відповідний золотий браслет-манжет з двома темно-синіми коштовними каменями, які належали Діані. Меган вибирала цю прикрасу ще кілька разів, зокрема на прем’єру Cirque du Soleil у 2019 році та на NAACP Image Awards у Каліфорнії у 2022 році.

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.