До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Весільні сукні в кутюрних колекціях осінь-зима 2020/2021

У Парижі відбувся перший цифровий Тиждень Високої моди. Дизайнери представили нові кутюрні колекції сезону осінь-зима 2020/2021 у форматі відеопрезентацій і креативних лукбуків. Серед розмаїття ефектного вбрання з особливою цікавістю всі очікували на нові весільні сукні, які за традицією майже кожен модний дім презентує в межах своєї кутюрної лінійки. Vogue.ua зазирнув до колекцій брендів і вибрав найкращі весільні образи haute couture наступного сезону.

свадебное платье осень-зима 2020/2021Giambattista Valli

Попри те, що деякі модні доми скоротили кількість образів, а інші й зовсім не змогли показати свої кутюрні колекції цього сезону, все одно є із чого вибрати. Мабуть, найразючіше весільне вбрання представили в колекції Giambattista Valli Couture — дизайнер запропонував молочну сукню-рибку з найтоншої сітки й фатину, а декольте прикрасив двома вишуканими бантами. Завершальною деталлю образу стала ультрадовга фата зі шлярками.

Реклама
свадебное платье осень-зима 2020/2021Antonio Grimaldi
свадебное платье осень-зима 2020/2021Christian Dior

Весільна мода в новому сезоні осінь-зима 2020/2021 буде сповнена класичних бальних суконь, мінімалістичних образів, елегантних силуетних варіантів і незвичних деталей до вінчальних суконь. Шанувальницям королівських весільних суконь, подібних до образів Кейт Міддлтон і Грейс Келлі в такий важливий день, сподобається мереживна пишна сукня з довгими рукавами Christian Dior. А наречені, що віддають перевагу чистим відтінкам і сучасному крою, виберуть білосніжну весільну сукню з асиметричною спідницею й сміливим розрізом під грудьми Antonio Grimaldi.

свадебное платье осень-зима 2020/2021Balmain

Щоб весілля перевершило якнайсміливіші мрії, треба завчасу подбати про ідеальний вінчальний образ. Адже правильна сукня — це вже 50% вдалого весілля. Для дівчат, які хочуть почуватися царівною в цей особливий день, пропонуємо вибрати кількаярусну весільну сукню Balmain у відтінку айворі. Тим часом практичні наречені звернуть увагу на лаконічний костюм Bouchra Jarrar, який буде актуальним і після церемонії — вільні штани, жилетка з глибоким V-подібним вирізом і легка фата, що спадає долу.

свадебный костюм осень-зима 2020/2021Bouchra Jarrar

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.