До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дикий сад: Giambattista Valli Couture осінь-зима 2020/2021

Модні покази знову повернулися, але вже в цифровому форматі. Італійський модний дім Giambattista Valli представив свою кутюрну колекцію осінь-зима 2020/2021 за допомогою віртуального лукбуку й відеопрезентації. Головною героїнею нового шоу стала супермодель Джоан Смоллс, яка продемонструвала 18 кутюрних образів, натхнених природою дикого саду.

Giambattista Valli Couture

Дизайнер Джамбаттіста Валлі залишився вірним собі. Знакові об’ємні сукні з гіпертрофованими деталями, що складаються з пінистих ярусів невагомого тюлю, акрів фатину й шифону, повернулися зі ще більшим розмахом. Замість ефектних прикрас дизайнер зробив ставку на цікавий крій, об’ємні форми й техніку ліплення тканини. Гламурні, драматичні й романтичні сукні, які обожнюють такі знаменитості, як Дженніфер Лопес і Аріана Гранде, подарували відчуття свята й змусили ще більше прагнути повернення червоних доріжок і світських заходів.

Реклама
Giambattista Valli Couture
Giambattista Valli Couture
Giambattista Valli Couture

Валлі намагався підкреслити кутюрну техніку кожного вбрання — від мерехтливої мінісукні з багатошаровим кейпом до білої бальної сукні, всипаної червоним пір’ям. Колекція сповнена багатоярусних шлярок, величезних бантів — на талії, плечах або декольте — і контрастних поєднань. Дизайнер також запропонував новий кутюрний весільний образ — сукню силуету "русалка" з білого тюлю із чорними елегантними бантами на грудях та ультрадовгою вуаллю, прикрашеною вишивкою.

Giambattista Valli Couture
Giambattista Valli Couture
Giambattista Valli Couture

У зв’язку з тим, що всі фізичні шоу було скасовано через COVID-19, Giambattista Valli представили не тільки лукбук нової колекції, а й фільм, що складається з улюблених паризьких краєвидів і кутюрних виробів дизайнера. "Я беру за руку глядачів у всьому світі, які все ще обмежені й не можуть подорожувати, і показую їм Париж своїми очима", — пояснив Джамбаттіста Валлі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.