До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі весільні сукні з відкритими плечима цього літа

Вінчальні сукні з відкритими плечима — класика весільної моди. До того ж вони бувають абсолютно різні, як і кожна наречена. Цього сезону дизайнери пропонують згадати весільні сукні з відкритими плечима в мінімалістичному стилі, прикрашені об’ємними бантами, ніжним мереживом, усипані флористичними мотивами або зі спідницями, що складаються з цілої хмари тюлю. Залишилося лише вибрати, що до душі особисто вам. Vogue.ua зібрав наймодніші весільні сукні з відкритими плечима в колекціях брендів весна-літо 2020.

Свадебное платье с открытыми плечами Monique Lhuillier Bridal
Мінімалістичні

Весільні сукні, виконані в мінімалістичному стилі, з року в рік з’являються в колекціях дизайнерів, які й далі експериментують із силуетами й відтінками атласу або крепу. Цього сезону пропонуємо зосередитися саме на сукнях з відкритою плечовою лінією, яка додаватиме сексуальності й чуттєвості лаконічним весільним образам. Так, Suzanne Neville і Cushnie пропонують силуетні вінчальні сукні в мінімалістичному стилі, а Anne Barge зробили ставку на пишний крій і чистий молочний відтінок.

Реклама
Свадебное платье с открытыми плечами в минималистичном стиле

Suzanne Neville Bridal

Свадебное платье с открытыми плечами в минималистичном стилеCushnie Bridal
Свадебное платье с открытыми плечами в минималистичном стилеAnne Barge Bridal
З бантами

Хто сказав, що весільна сукня обов’язково має бути класичною? Цього літа дизайнери пропонують одягати вінчальні сукні з ефектними бантами, адже коли ще можна приміряти такий небанальний образ. Так, Oscar de la Renta показали пишну сукню з відкритими плечима й перебільшеним бантом у районі попереку, а Marchesa — сукню-рибку, шлейф якої зібраний в імпровізований бант.

Свадебное платье с открытыми плечами и бантомOscar de la Renta Bridal
Свадебное платье с открытыми плечами и бантомMarchesa Bridal
Свадебное платье с открытыми плечами и бантомCarolina Herrera Bridal
Хмара тюлю

Цей весільний сезон пройде під девізом: "Тюлю багато не буває". Бренди пропонують укутатися в легкі сукні-тістечка, подібні до невагомих хмар, оголивши лише плечі й ключиці. Наші фаворити представлені у весільних колекціях весна-літо 2020 у Vivienne Westwood, Galia Lahav і Carolina Herrera.

Galia Lahav
Vivienne Westwood Bridal
Carolina Herrera Bridal
Квітчастий розсип

Квітчастий розсип і рослинні мотиви особливо романтичний вигляд мають на весільних сукнях з відкритими плечима. Цього літа Lola Rose показали сукню-бюстьє, розшивши спідницю з тюлю ніжними бутонами, Oscar de la Renta оспівали мереживну весільну сукню, усипану десятками зображень дрібних троянд, тим часом Monique Lhuillier декорували асиметричне вбрання контрастними гілками рослин і квітчастими бутонами.

Свадебное платье с открытыми плечами  из тюляLele Rose Bridal
Свадебное платье с открытыми плечами  из тюляOscar de la Renta Bridal
Свадебное платье с открытыми плечами  из тюляMonique Lhuillier Bridal
Мереживо

Вибираючи весільну сукню, багато наречених віддають перевагу саме мереживу — цей ніжний матеріал у дівчат асоціюється з особливими подіями. У новому сезоні дизайнери віддали найбільше уваги мереживним весільним сукням з ажурного мережива. Tadashi Shodji зробили ставку на богемну естетику, яка актуальна цього літа, Ream Acra показали класичну мереживну сукню-бюстьє, а Zuhair Murad традиційно продемонстрували весільну сукню в королівському стилі.

Свадебное платье с открытыми плечами  из кружеваTadashi Shodji Bridal
Свадебное платье с открытыми плечами из кружеваReam Acra Bridal
Свадебное платье с открытыми плечами из кружеваZuhair Murad Bridal

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.