До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 модні ідеї, що вдягнути на весілля до подруги

Нарешті настає сезон, коли фраза "Я скоро йду на весілля і я не знаю, що вдягнути" звучатиме часто. Незалежно від дрескоду заходу, кольорової гами або погоди, яка іноді може бути примхливою, пошуки ідеального вбрання на весілля до подруги можуть виявитися складнішими, ніж очікувалося. Цього сезону пропонуємо вам 4 модних ідеї, що вдягнути, якщо вас запросили на весілля — від флористичних суконь до брючних костюмів.

Реклама

Довгі сукні

Довгі сукні — гарна інвестиція у весняно-літній гардероб, адже їх можна носити в будь-якому випадку — від повсякденних виходів до урочистих заходів і романтичних побачень. Придивіться до сукні з оборками Blumarine, варіанту з 3D-квітами Coperni, версії у білизняному стилі Victoria Beckham або до плаття зі спокусливими вирізами Monot.

<b>BLUMARINE</b>

Квітчасті сукні

Сукні з флористичними мотивами з їхнім певним сільським шармом чудово пасуватимуть до весілля на природі. Ми закохалися в ці сучасні моделі з квітами: тон в тон Rixo, обтислі LoveShackFancy, яскраві з польовими квітами Carolina Herrera, а також богемні Isabel Marant Étoile.

<b>CAROLINA HERRERA</b>

Короткі сукні

Будь-яка дівчина, збираючись на весілля до подруги, перш за все має подумати про свій комфорт протягом усього дня. Щоб було зручно танцювати, вибирайте мінісукню з пір'ям Oséree, блакитне плаття Jacquemus, асиметричне вбрання The Attico або зелену сукню з квіткою Loewe, яка дуже популярна у цьому сезоні серед зірок.

<b>OSÉREE</b>

Брючні костюми

Брючний костюм — одночасно шикарний і елегантний вибір, який вам точно сподобаєтьcя. Носіть його з делікатними блузами і топами, або без нічого під ним, додаючи нотки пікантності. Ми вибираємо костюм із пірʼям Valentino або пастельно-блакитний варіант Alexander McQueen.

<b>ALEXANDER MCQUEEN</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.