До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 весільних речей, які ніколи не вийдуть з моди

Під час пошуку весільного вбрання можуть виникнути сумніви, чи сподобається вам ваш вибір за 10, 15 або навіть 30 років. Ви можете зробити акцент на класику чи позачасові силуети, проте, якщо бути реалістами, ніхто не може передбачити, як саме зміняться ваші смаки і про який вибір ви пошкодуєте. Найкращим рішенням буде зосередитися на тому, що найбільше відповідає вашому стилю. "Вибір весільної сукні — це унікальний досвід для кожної нареченої, і для мене позачасовий образ — той, який змушує вас почуватися неймовірно та бути найкращою версією себе, незалежно від того, чи це бальна сукня, проста шовкова модель або брючний костюм", — пояснює весільна дизайнерка Кейт Галфпенні.

Halfpenny
Halfpenny

Реклама

Якщо ви хочете вибрати щось класичне, що спирається на традиції, є певні культові речі, які щороку залишаються популярними серед наречених. Крім того, ви можете бути впевненими в тому, що дизайн і якість удосконалюються й переглядаються знову і знову. Туфлі на підборах Manolo Blahnik, сукні Vera Wang і шовкові халати La Perla виглядають зараз так само елегантно, як і на наречених 10 років тому, що робить їх незаперечною сучасною класикою. Ми зібрали 5 весільних речей, які, ми готові закластися, залишатимуться популярними протягом багатьох років.

Сукня Vera Wang

Вийти заміж у сукні Vera Wang мріє кожна наречена, а сама дизайнерка за свою тривалу кар’єру заслужила звання королеви весільної моди. З легкої руки Віри Вонг сукні стають справжнім витвором мистецтва. Серед головних особливостей весільного вбрання бренду: сміливий крій, експерименти з кольоровою гамою і комбінація класичних деталей та сучасних трендів. В арсеналі бренду є не тільки пишні весільні сукні, подібні до невагомого торта, а й мінімалістичні образи стриманого крою. Наприклад, Аріана Гранде вибрала для свого весілля білу сукню-бюстьє із шовкового шармезу із завищеною талією і скульптурним викотом, а Тіна Кунакі і Кріссі Тейген — обʼємні моделі зі спідницею з фатину.

Туфлі Manolo Blahnik Hangisi

Туфлі Manolo Blahnik — культове взуття, яке може доповнити як повсякденне, так і весільне вбрання. Є багато моделей в арсеналі бренду, які ми могли б згадати, але туфлі Manolo Blahnik Hangisi в коштовних відтінках із квадратною пряжкою з кристалів залишаються найкращим вибором наречених, які хочуть звернути на себе увагу, коли справа стосується взуття. До речі, ці туфлі були найулюбленішим взуттям Керрі Бредшоу.

Шовковий халат La Perla

Шовкові халати La Perla є класичним вибором наречених вже багато років. У колекціях бренду ви можете знайти безліч кольорів і фасонів — від коротких моделей в темно-синьому кольорі до довгих халатів кольору слонової кістки та світлого блакитного. Марка пропонує безкоштовну послугу персоналізації, щоб ви могли додати індивідуальний штрих до свого образу.

Сукня Vivienne Westwood

Коли йдеться про весільні сукні, ще один бренд, який робить культові моделі, це Vivienne Westwood. Саме в колекції цього бренду ви знайдете нетривіальні варіанти з приталеним корсетним верхом. Колишня модель Chanel, Лоррейн Паскаль обрала саме таку сукню, пояснюючи свій вибір: "Для мене це мала бути Вів’єн, вона була серцем, душею, рок-н-ролом британської моди. Я вибрала її сукню, тому що хотіла чогось іншого… Коротка була недоречною для весілля, а довга трохи традиційною. Тож поєднати те й інше для весілля на 30 осіб в Ратуші Челсі в липні 2021 року було ідеальним варіантом для мене".

Босоніжки з перлами Jimmy Choo

Можна легковажно сприймати "позачасовий" як синонім "мінімалізму", однак насправді йдеться про вибір речей, які відповідають вашому особистому стилю та є вибором, який ви, ймовірно, зробите через пʼять років. Інкрустовані перлами босоніжки Jimmy Choo — популярне весільне взуття, ідеальне для тих, хто шукає щось декадентське та яскраве.

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.