До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що таке весільний боб, наймодніша зачіска наречених

У світі, де весілля відбуваються не в "Дії", а в режимі реального часу, — новий тренд: наречена змінює зачіску. Причому міняється не укладання, а саме стрижка. Розповідаємо, що потрібно знати про цей тренд.

TikTok привніс немало божевільних трендів у наше життя. Весільний боб — один з них. Замість того, щоб змінювати вбрання між церемоніями, наречені стрижуть своє волосся. У дописів із тегом #weddingchop1,5 млн переглядів.

Реклама
@saltandlighteventsBestdecisionever! #HuluChippendalesDance#BeTheReasonVisa#weddingtiktok#weddingchopCoolKids (ourspedupversion) – Echosmith
@amberleaadams#beautifulbride#weddingchopPutYourRecordsOnCorinneBailey Rae

Наречені, які часто відрощують волосся до весілля, до моменту свята встигають настільки втомитися від "здобутків", що мріють позбутися його, щойно зроблені головні весільні кадри. День у день? — Чому б ні.

@saltandlighteventsBestdecisionever! #HuluChippendalesDance#BeTheReasonVisa#weddingtiktok#weddingchopCoolKids (ourspedupversion) – Echosmith

Ідея приречена на wow-ефект, адже це найразючіша зміна образу з усіх можливих. Проте таймінг весільного дня зазвичай розписаний похвилинно, і накладки все одно трапляються. Тому додати сюди ще й стрижку — ризикована ідея.

VOGUE.UA вже досліджував, чому людям так подобається дивитися відео з трансформацією beauty-образів. "Гадаю, нас завжди тягне до змін і несподіванок, а з волоссям у нас особливі відносини. Це не те саме, що зробити макіяж, а якщо не сподобається, то стерти — "є відчуття ризику, пов’язане з кардинальними змінами зачіски", — говорить стиліст Люк Гершесон. Важко сперечатися — він абсолютно правий.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.