До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що відомо про весілля Жизель Бюндхен і Тома Бреді

26 лютого 2009 року супермодель нульових Жизель Бюндхен і її коханий, спортсмен Том Бреді стали чоловіком і дружиною. Пара провела закриту церемонію в католицькій церкві Санта-Моніки, яку організувала всього за десять днів. На весілля в камерному форматі були запрошені лише найближчі родичі та друзі пари. Щасливий шлюб закоханих вже триває 12 років. Із цієї нагоди цього Vogue.ua згадує всі подробиці цього знаменного дня.

Попри те, що весілля бразильської супермоделі й американського футболіста відбулося у 2009 році, лише до десятої річниці вони опублікували перші весільні кадри. Як кажуть, щастя любить тишу. Саме цим правилом керується пара у своєму особистому житті. На світлинах Жизель Бюндхен зображена в шлюбній мереживній сукні-бюстьє з довгим ажурним шлейфом Dolce & Gabbana. Окрасою весільного образу стала вишукана фата, розшита білою квітчастою вишивкою. Наречений Том Бреді на знімках позує в чорному костюмі, білій сорочці й світло-сірій краватці.

Реклама

Після офіційної частини Жизель Бюндхен і Том Бреді організували невелику приватну гостину в себе вдома, на якій пара влаштувала для гостей барбекю. Наречена продемонструвала ще два вбрання на святкуванні. Одне з них — бездоганна силуетна сукня, прикрашена сліпучими деталями. Супермодель вибрала природний образ: мінімалістичний макіяж і нескладну зачіску, яку їй допомогла зробити сестра Фафі. Том Бреді також змінив образ — наречений перевдягнувся в білу сорочку, сірий піджак і синю краватку. Також цього дня супермодель встигла покрасуватися в елегантній шовковій slip dress кольору слонової кістки, щоб станцювати із чоловіком.

Про освідчення нареченого Жизель Бюндхен розповіла в одному з інтерв’ю для американського Vogue. На запитання про найромантичніший вчинок Тома, модель, яка зазвичай тримає своє подружнє життя далеко від сторонніх очей, відповіла: "Коли він просив мене вийти за нього заміж, то вигадав історію із затопленням моєї квартири. Я змушена була швидко поїхати туди, щоб спробувати виправити ситуацію, а коли приїхала, то по всій квартирі були розставлені свічки й розкидані пелюстки троянд. Потім він опустився на одне коліна, щоб запропонувати стати його дружиною... і ось ми тут".

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.