До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що відомо, про весілля Дженніфер Лопес

Від весільної сукні до обручки — розкриваємо все, що нам відомо, про зіркову церемонію одруження.

Дженнифер Лопес и Алекс РодригесДженніфер Лопес і Алекс Родрігес
Як довго зустрічаються Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес?

Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес, яких фанати ласкаво називають J.Lo й A-Rod, разом вже три роки. Вперше вони познайомилися понад 20 років тому, коли молодий зірковий бейсболіст попросив автограф світової попзірки. Пізніше вони знову побачилися, коли Лопес і її тодішній чоловік Марк Ентоні прийшли на гру "Нью-Йорк Янкіз". І вже в березні 2017 року стало відомо про те, що пара зустрічається; відтоді вони нерозлучні.

Реклама
Коли Алекс Родрігес освідчився Дженніфер Лопес?

Родрігес попросив Лопес вийти за нього заміж 9 березня 2019 року, поки вони були на відпочинку на Багамах, святкуючи другу річницю стосунків. Лопес сказала "так", і обидва підтвердили цю новину через Instagram.

Як Алекс Родрігес освідчився Дженніфер Лопес?
Дженнифер Лопес и Алекс РодригесДженніфер Лопес і Алекс Родрігес

Перебуваючи на романтичному відпочинку, пара вирушила гуляти пляжем у сутінку, щоб повечеряти біля відкритого вогню. Про це Лопес розповіла Джиммі Феллон. Родрігес тричі проводив репетицію моменту, коли він мав опуститися на одне коліно. У цьому йому допомагав його асистент. "Я планував цей день приблизно шість місяців, — пояснив він у Tonight Show з Джиммі Феллоном. — Я репетирував три дні поспіль, тому що хотів, щоб захід сонця був ідеальним... Все спрацювало прекрасно".

Який вигляд має обручка Джей Ло?

Величезну обручку Лопес Vivid Diamonds важко не помітити. Камінь ограновування emerald оцінюється в 10-15 каратів, а його вартість коливається від 1 до 5 мільйонів доларів. Відомо, що стиль ар-деко, у якому виготовлено прикрасу, якнайкраще демонструє чистоту каменю, але він також може продемонструвати вади (нерівності), тому якість каменю має бути майже ідеальною.

Обручальное кольцо Дженнифер Лопес Обручка Дженніфер Лопес
Коли весілля Джей Ло й Алекса Родрігеса?

У відео для свого каналу на YouTube Джей Ло розповіла, що вона хотіла б провести церемонію у 2020 році. "Ми все ще насолоджуємося заручинами", — сказав Родрігес Джиммі Феллон у 2019-му. Двом дуже зайнятим знаменитостям, особливо Дженніфер, з її ювілейним туром It's My Party, релізом фільму "Стриптизерші", представленням Saturday Night Live і її Super Bowl виступом — серед усього іншого — було складно вибрати дату на 2019 рік. "Я думаю, у нас попереду досить напружений рік, — сказала Джей Ло ET у 2019-му, коли її запитали про плани на весілля. — Немає жодного поспіху. Ми дійсно розглядаємо це все як щось вічне, і ми просто не поспішаємо й робимо все правильно".

Раніше ET повідомив, що згідно з їхніми джерела, пара планувала одружитися цього літа в США. Однак через поширення коронавірусу Лопес і Родрігес офіційно перенесли подію.

Де Джей Ло й Алекс Родрігес одружаться?

До поширення Covid-19 колишній зірковий бейсболіст натякав на місце, де відбудеться подія: "У мене є одна підказка для всіх вас. Одна весільна підказка, — піддратовував він. — Це буде тривалий переліт". Однак незабаром Джей Ло спростувала коментарі свого нареченого: "Ми багато чого обговорюємо, але не маємо ніяких твердих планів".

Ми точно знаємо, що Лопес подобається церковне весілля. "Я б хотіла велике весілля, — розповіла вона у відео на YouTube. — І я хотіла б вийти заміж у церкві цього разу". З чуток, пара планувала одружитися в Італії.

Хто розроблятиме весільну сукню Дженніфер Лопес?

Лопес виточувала свій нинішній стиль за допомогою дуету Роба Зангарді й Марієль Генн. Генн описує настрій весільної сукні, як "сучасний погляд на класичний голлівудський силует". Лелітки, шлярки й глибокі вирізи забезпечують основу для її найефектніших образів на сцені від таких брендів, як Tom Ford, Ralph Lauren і Valentino. На червоній доріжці вона не раз з’являлася у вбранні Ralph & Russo або Elie Saab, які також могли б скрасити великий день співачки.

Дженнифер Лопес и Донателла ВерсачеДженніфер Лопес і Донателла Версаче

J.Lo недавно помітили в сукні з довгим шлейфом від Zuhair Murad, що збентежило шанувальників, які думали, що мигцем побачили ту саму сукню. Пізніше Лопес підтвердила, що кутюр — це занадто навіть для неї. "Я знаю, що не хочу велику сукню", — сказала вона Extra TV.

У Лопес давні стосунки з Versace: починаючи від знаменитої зеленої шифонової сукні, яку вона вперше вдягла на Греммі у 2000 році і яка знову з’явилася у фіналі шоу італійського Дому весна-літо 2020. Тепер Донателла назвала її обличчям кампанії Versace. Можливо, весільна сукня Лопес могла б стати ще однією творчою співпрацею між нею й брендом?

За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.