До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Актриса Меган Фокс виходить заміж

Актриса Меган Фокс і музикант Колсон Бейкер, відомий під псевдонімом Machine Gun Kelly, скоро стануть чоловіком і дружиною. Освідчився Колсон 11 січня 2022 року і його кохана відповіла "Так". "Під тим самим гіллям, під яким ми закохалися, я повернув її, щоб попросити вийти за мене заміж", — написав він у підписі до відео, на якому Фокс демонструє каблучку для заручин.

Тим часом Меган поділилася особистим відео із заручин у своїх соціальних мережах. Це відбулося в особливому місці для закоханих. "У липні 2020 року ми сиділи під цим баньяновим деревом. Ми просили про магію. Ми не замислювалися про біль, з яким стикнемося разом за такий короткий і шалений відтинок часу, не підозрювали про працю й жертви, яких потребуватимуть від нас стосунки. Через півтора року, пройшовши разом через пекло і насміявшись більше, ніж я коли-небудь могла собі уявити, він запропонував мені вийти за нього заміж. І так само як і в кожному минулому житті й у кожному житті майбутньому, я сказала „так"", — підписала допис Меган.

Реклама

Над дизайном каблучки Бейкер працював разом з відомим ювеліром Стівеном Вебстером. "Я знаю, що традиційно дарують каблучку з одним каменем, але ми зі Стівеном придумали такий дизайн, щоб було два камені. Смарагд — це камінь народження Меган, а діамант — мій. Вони переплітаються разом подвійними звивистими лініями, як дві половинки однієї і тієї ж душі, та утворюють серце, яке й символізує наше кохання", — розповів Machine Gun Kelly.

Каблучка для заручин Меган Фокс

Нагадаємо, що роман Меган і Колсона почався в липні 2020 року. У грудні того ж року вони вперше офіційно з’явилися разом на церемонії American Music Awards. Для Machine Gun Kelly це буде перший шлюб. Раніше він зустрічався з Еммою Кеннон, подругою дитинства. У пари є дочка Кейсі, яка народилася, коли музикантові було 18 років. Тим часом Меган уже була заміжня за Браяном Остіном Гріном, від якого вона народила трьох синів. За чутками, Меган кинула першого чоловіка саме заради стосунків з Колсоном.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.