До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як Бруклін Бекхем зробив пропозицію Ніколі Пельтц

Минуло трохи більше двох тижнів відтоді, як Бруклін Бекхем зробив пропозицію своїй другій половинці, відомій по фільму "Трансформери" Ніколі Пельтц. Нещодавно пара опублікувала низку світлин із заручин. Як зясувалося, трепетна подія відбулася у колі сім'ї Ніколи за вечерею. На світлинах видно, як Бекхем стає на одне коліно перед своєю нареченою, а потім пара міцно обіймається.

Бруклін Бекхем і Нікола Пельтц

"Не можу уявити свого життя без тебе, мала, ти змушуєш мене почуватися таким особливим і постійно сміятися. Я завжди піклуватимуся про тебе і завжди буду твоєю підтримкою", — написав Бруклін під фото. Його наречена також поділилася щасливими знімками і додала підпис: "Брукліне, ти мій світ". Пара також опублікувала світлини, на яких присутні батько Ніколи Нельсон Пельтц і її брат Бредлі.

Реклама
Бруклін Бекхем і Нікола Пельтц
Нікола Пельтц з батьком
Бруклін Бекхем і Нікола Пельтц

Без сумніву, Бекхем і Пельц уже почали планувати своє весілля і вибирати дату церемонії одруження. Відомо, що список запрошених очолюють принц Гаррі і Меган Маркл, друзі батьків Брукліна. Вікторія та Девід Бекхеми були також в списку запрошених на королівське весілля герцогів Сассекських, що відбулося у травні 2018 року. Поки що точна дата весілля Брукліна і Ніколи невідома, але скоро вони її оголосять.

Бруклін Бекхем, Нікола Пельтц і її брат Бредлі
Бруклін Бекхем і Нікола Пельтц

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.