До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відомо про Ніколу Пельтц — наречену Брукліна Бекхема

9 січня день народження святкує Нікола Пельтц – кохана Брукліна Бекхема. Розповідаємо, що відомо про дівчину, яка незабаром стане ще однією місіс Бекхем.

Бруклін Бекхем і Нікола Пельтц

Нікола Пельтц — американська актриса, якій сьогодні виповнюється 27 років. Народилася вона в родині промисловця-мільярдера Нельсона Пельтца, через що в соціальних мережах старшому синові Бекхемів дорікають у прагматичності. Проте за повідомленнями близьких до пари джерел, вони підпишуть шлюбний контракт, щоб урегулювати всілякі фінансові питання заздалегідь.

Реклама
Бруклін Бекхем і Нікола Пельтц

За словами самої Пельтц, вона росла абсолютно звичайною дитиною, була найменшою ​​в багатодітній родині і їй потрібно було боротися за увагу батьків. Водночас із юних років Нікола знала, що хоче бути актрисою — ще в школі вона грала в театрі, а вже в 11 років знялася в комедії "Ласкаво просимо, або сусідам вхід заборонено", у якій її партнерами по знімальному майданчику були Денні де Віто і Меттью Бродерік.

Кадр з фільму "Ласкаво просимо, або сусідам вхід заборонено"

Перша популярність до Пельтц прийшла у 2013-му, коли вона знялася в драматичному серіалі "Готель Бейтс", до якого була залучена два роки. Потім в її кар’єрі трапилися "Трансформери" — у двох останніх частинах (2014 і 2017 роки) вона зіграла дочку головного героя Тессу Єгер. Це був переломний момент, завдяки якому її помітили в Голлівуді й вона потрапила до когорти молодих і перспективних зірок. Її остання робота — стрічка "За межею", що нині на стадії підготування до виробництва. Також Пельтц любить зніматися в кліпах — у її портфоліо співпраця із Зейном Маліком і Майлі Сайрус.

Нікола Пельтц на зніманні "Трансформерів"

Природно, що шанувальників юної актриси завжди цікавило і її особисте життя. До стосунків з Брукліном Бекхемом, вона зустрічалася з Анваром Гадідом, братом Джиджі й Белли Гадід. У 2017-му навіть ходили чутки про їхні заручини, але пара розбіглася.

Анвар Хадид и Никола ПельтцАнвар Гадід і Нікола Пельтц

Також уважні шанувальники зазначають, що Нікола Пельтц дуже любить дітей і багато часу проводить у колі сім’ї. Це, до речі, об’єднує їх з Брукліном, для якого сім’я — це теж велика частина життя.

Нікола Пельтц з племінником

Стиль Ніколи Пельтц — зухвалий і провокаційний. Вона обожнює чорний колір, латекс і довжину міні, іноді експериментує з леопардом і часто носить високий хвіст, як любили робити дівчата в 1990-х.

<b>Стиль Николы Пельтц</b>
Стиль Николы Пельтц (фото)

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.