До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вічно молодий: найбільш затребувані чоловічі б'юті-процедури

Б'юті-індустрія вже давно знає, як за допомогою правильних процедур вирішити багато проблем чоловічої краси.

Випадіння волосся

ПРОЦЕДУРА: пересадка волосся безшовним методом FUE

Реклама

ДЕ: клініка "Медисса", medissa.ua

Найчастіше волосся випадає тому, що тестостерон згубно впливає на волосяні фолікули. Це називається андрогенетичною алопецією. Допомагають лазерні процедури, плазмоліфтинг, а також препарати на основі фінастериду (для внутрішнього застосування) і міноксиділа (для зовнішнього). Проблема в тому, що варто припинити активні дії – і волосся починає випадати знову. Радикально, раз і назавжди, вирішити проблему допомагає пересадка волосся. На відміну від старих методів, які давали досить умовний результат і залишали рубці, безшовний метод пересадки волосся FUE працює ефективно. Волосяні цибулини з донорської зони (потилиці або скронь) пересаджують туди, де їх не вистачає (це може бути не тільки голова, а й підборіддя, вії та брови), без надрізів і швів. Загальний наркоз і реабілітація не знадобляться, досить однієї процедури під місцевою анестезією. Після неї залишаться червоні точки, які через пару тижнів зникнуть.

Зморшки і активна міміка

ПРОЦЕДУРА: ін'єкції нейротоксинів

ДЕ: клініка DMC, dmc.ua

"Ботоксом збільшують губи" – поширена помилка щодо нейротоксинів. Причому цитують її ті ж люди, які стежать за запуском Falcon Heavy і обговорюють майбутнє криптовалюти. Ін'єкції ботулотоксину нічого не збільшують. Їхня мета – розслабити м'язи, надмірна активність яких призводить до зморшок. Важливо розуміти: ефекту poker face, коли обличчя перетворюється в непроникну маску – не буде, хіба що лікареві було поставлене ​​таке завдання (такий запит не рідкість у політиків). Але, як би там не було, риси обличчя залишаються такими ж, хіба що зникають зморшки, і обличчя набуває відпочилого вигляду. Ефект триватиме від 3 місяців до року, все залежить від способу життя і дози препарату. "Ще один випадок, коли ін'єкції нейротоксинів змінюють життя на краще, – розповідає лікар-дерматокосметолог Андрій Ваганов-Дашков, – гіпергідроз (підвищене потовиділення). Тоді уколи роблять в проблемну зону – долоні, спину, пахви, ступні. Біль від уколів незначна, крім того, попередньо можна нанести крем-анестетик, щоб звести неприємні відчуття до мінімуму". Забути про антиперспіранти можна буде на термін в середньому 6 місяців.

Шкіра у стресі

ПРОЦЕДУРА: інтрадермальні ін'єкції препарату медичного призначення Meso-Wharton P199

ДЕ: клініка Dr. Irina Kravchuk, irinakravchuk.com

Стрес, хронічне недосипання, щільний робочий графік, перельоти і джетлаг – в результаті обличчя має втомлений вигляд навіть після вік-енду. Ін'єкції Meso-Wharton P199 допомагають відновити структуру шкіри і стимулювати зростання нових здорових клітин. У складі біорепарантов Meso-Wharton – запатентований пептид Wharton Jelly Peptide Р199 ™, який працює з власними стовбуровими клітинами епідермісу і дерми. У нього немає аналогів у світовій медичній практиці: він ефективний, діє швидко, забезпечує передбачуваний і точний результат. Ефект від процедури триватиме півроку; роблять її не тільки чоловікам, але і жінкам. Оскільки стан шкіри у чоловіків менше залежить від гормонів, то результат збережеться довше. Процедура безболісна (перед виконанням на обличчя наносять спеціальний знеболюючий крем), кількість проколів залежить від показань. Найчастіше лікар "прошиває" обличчя найтоншою голкою по всій поверхні, як косуху защіпками. Проколи і папули помітні тільки першу добу. Вже наступного дня обличчя набуває свіжості, а п'ятого – ефект проявляється в повному обсязі. Курс, як правило, складається з 4 процедур, по одній в тиждень.

Текст: Олена Пономаренко

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.