До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: які чиноси носять чоловіки цієї осені

Чиноси — базовий елемент чоловічого гардероба. Їхня історія успіху почалася в далекому 1848 році. Тоді штани-чиноси були частиною військової уніформи. Однак широкий світ моди дізнався про них тільки після Другої світової війни, коли після демобілізації солдати й далі носили ці штани в повсякденному житті. Універсальність фасону, практичність матеріалу й кольору зробила чиноси бажаним гостем будь-якого чоловічого гардероба — від шанувальників стилю smart-casual до прихильників стритвір-брендів.

Хоч справжньою класикою жанру вважають чиноси пастельної гами (особливо популярні моделі пісочного, брунатного, бежевого кольорів або хакі), на минулих Тижнях моди чоловіки також вибирали й нестандартні варіації на тему — наприклад, бавовняні чиноси темно-синього відтінку, які в тандемі з яскравою джинсовою курткою й нейтральним тренчем надавали всьому образу потрібного балансу. Так само добре чиноси пісочного забарвлення поєднуються і з популярними тепер вітрівками — ідеальний мікс для тих, хто цінує зручність і комфорт.

Реклама

Не менш популярні й моделі, виготовлені з льону. Така модифікація штанів-чиносів також припала до душі гостям світових Тижнів моди. На своїх прикладах чоловіки вкотре засвідчили — універсальності чиносам не позичати. А якщо до синьо-чорної гами осіннього гардероба хочеться додати барв, радимо звернути увагу на варіанти кольору слонової кістки або золотистого хакі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.