До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращий шкіряний одяг для чоловіків у колекціях осінь-зима 2020/21

Сезон осінь-зима 2020/2021 лише підсилив вплив шкіри на модну індустрію. Від безлічі штанів до абстрактніших чорних тренчкотів і блейзерів — шкіра в чоловічих колекціях була всюди. Особливо ефектними були шкіряні total looks, які знайшли свій вияв у байкерській естетиці Alexander McQueen, елегантних, ідеально скроєних костюмах Berluti, розслаблених образах Salvatore Ferragamo і романтичних комплектах Lemaire.

Berluti
Alexander McQueen
Salvatore Ferragamo
Lemaire

Надихнувшись естетикою "Матриці", Wooyoungmi представили своє бачення тренду: у колекції бренду чорний шкіряний плащ вільного крою сусідив із широкими штанами того ж матеріалу, а у вусі моделі виблискувала перлова сережка — вміла гра на контрастах тільки підкреслила всю зухвалість образу. Dolce & Gabbana зробили ставку на колір: приталене пальто кольору карамелі в тандемі із сумкою і взуттям у тон додасть до звичного осіннього чоловічого гардероба синьо-чорної гами потрібної яскравості. Ще одним помітним шкіряним елементом став кейп від Dunhill — лаконічна заміна байкерським курткам цього сезону.

Реклама
Dolce & Gabbana
Louis Vuitton
Dunhill

Wooyoungmi

Модний дім Fendi вирішив зіграти за великими ставками: у їхній колекції в парі зі строгими шкіряними штанами раз по раз майоріли рибальські чоботи на масивній підошві, помітний взуттєвий тренд сезону, і невеликі елегантні сумки. Alyx же до костюма з тисненої шкіри пропонують вибирати сорочку в тон і контрастні аксесуари.

Fendi
Off-White
Alyx

Vogue.ua зібрав найактуальніший шкіряний одяг сезону, який можна придбати онлайн вже зараз.

<b>Кожаная одежда Man предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.