До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Тімоті Шаламе в костюмі Haider Ackermann

Для прем'єри шекспірівської драми "Король" Тімоті Шаламе міг одягнути що завгодно, особливо в межах такої події, як Венеційський кінофестиваль. Проте консервативний чорний костюм і краватка-метелик мали б занадто простий вигляд на ньому. Тому молодий актор з'явився в ультрасучасному вбранні Haider Ackermann.

Тімоті Шаламе в Haider Ackermann

Олов'яно-сірий костюм став бездоганним рішенням для Шаламе не лише завдяки крою, але також вдалій грі з силуетом. Приталений піджак, який актор одягнув на сріблястий топ у тон, був сміливо підперезаний на талії двома поясами, які надали образу особливої свіжості і сучасності. Замість класичних штанів на Тімоті були банани, які він підкотив, так продемонстрував шкіряні чорні черевики на підборах, які вдало врівноважили гламурне вбрання.

Реклама

До слова, Шаламе не вперше обирає одяг Гайдера Аккермана. Ще коли дизайнер був креативним директором Berluti, він одягав молодого актора, а у вересні 2018 року Тімоті справив фурор, коли вперше з'явився в чорному принтованому костюмі Haider Ackermann у межах Міжнародного кінофестивалю в Торонто, де представляв картину "Гарний хлопчик". Пізніше він з'явився у вбранні бренду на церемонії вручення нагород BAFTA 2019.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.