До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Формула стилю Джастіна Бібера

Ви можете подивитися на Джастіна Бібера й подумати, що в його зовнішньому вигляді немає нічого примітного. Але якщо придивитися, то зрозумієте, що канадський співак заслужив статус ікони стилю.

Джастин Бибер во время церемонии награждения CMA Awards в Нэшвилле, 26 сентября 2020Джастін Бібер під час церемонії нагородження CMA Awards у Нешвіллі, 26 вересня 2020 року

Бібер продемонстрував разючу багатогранність. У нього є доступ до найсміливішого ​​дизайнерського одягу й вишуканих виробів на ринку для втілення будь-яких фантазій. Тож він мав змогу оформити свій зовнішній вигляд відповідно до останніх колекцій популярних брендів, коли виходив на червоні килимові доріжки або знімав рекордні музичні кліпи.

Реклама
Джастин Бибер в Париже, 28 февраля 2021 Джастін Бібер у Парижі, 28 лютого 2021 року

Але важливо відзначити і його прихильність до більш доступного сучасного чоловічого одягу. Безсумнівно, Бібер фліртує з елементами високої моди, проте здебільшого він дотримується своєї думки. Подивіться на його вбрання за останні кілька років, і ви зможете виокремити в його повсякденному одязі кілька ключових компонентів. Шапка або бейсболка на голові; далі футболка великого розміру, іноді в комбінації з укороченим піджаком вільного крою або такою ж вільною сорочкою; у міру об’ємні штани; і зрештою вдало підібрані кросівки або сліпони. Шаблон вуличного стилю Бібера залишається незмінним, байдуже, чи він терпляче відповідає на питання натовпу папараці, чи летить до Нью-Йорка, щоб виступити на SNL.

Джастин Бибер в Париже, 1 марта 2021Джастін Бібер у Парижі, 1 березня 2021 року

У своїй прихильності до цієї уніформи Бібер демонструє стиль, який уособлює невимушену крутість Західного узбережжя.

За матеріалами gq.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.